har gått cirka 4km på morgonen med hunden
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Gå/jogga | 112.0 | 764 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 | 
| Havssalt | 100.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Ostsås | 70.0 | 112.0 | 5.6 | 5.9 | 7.4 | 
| Snabbkaffe pulver | 100.0 | 304.0 | 19.5 | 42.6 | 1.7 | 
| Köttbuljong tärning ätf | 100.0 | 1.0 | 0.2 | 0.1 | 0.0 | 
| Olivolja | 100.0 | 884.0 | 0.0 | 0.0 | 100.0 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Vit sås med grädde | 70.0 | 112.0 | 2.7 | 5.4 | 8.9 | 
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 | 
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Ugnspannkaka | 225.0 | 429.1 | 18.0 | 50.0 | 17.1 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 | 
| Vetemjöl oberik | 100.0 | 352.0 | 8.5 | 72.4 | 1.9 | 
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 | 
| Purjolök | 100.0 | 33.0 | 1.5 | 5.2 | 0.2 | 
| Flytande margarin Mjuka milda 80% fett berik | 100.0 | 710.0 | 0.3 | 0.4 | 80.0 | 
| Lasagne | 350.0 | 410.9 | 18.6 | 50.4 | 14.4 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Socker | 100.0 | 405.0 | 0.0 | 99.6 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2361.0 | 4389.0 | 109.4 10.1% | 379.8 35.0% | 263.0 54.9% | 
| Vikt | 64.5kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Crème fraiche 34% fett | 100.0 | 323.0 | 2.3 | 3.3 | 34.0 | 
| Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 100.0 | 361.0 | 10.0 | 68.0 | 3.5 | 
| Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 | 
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 | 
| Jordnötter rostade saltade | 100.0 | 600.0 | 27.0 | 10.3 | 49.0 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 | 
| Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 | 
| Olivolja | 100.0 | 884.0 | 0.0 | 0.0 | 100.0 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Cashewnötter | 100.0 | 590.0 | 15.3 | 25.9 | 46.5 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Havssalt | 100.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 | 
| Snabbkaffe pulver | 100.0 | 304.0 | 19.5 | 42.6 | 1.7 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1931.0 | 4254.0 | 137.2 13.1% | 228.4 21.8% | 301.3 65.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Stekt kött nöt/gris ospec. | 100.0 | 195.0 | 26.8 | 0.0 | 9.7 | 
| Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 | 
| Jordnötter rostade saltade | 100.0 | 600.0 | 27.0 | 10.3 | 49.0 | 
| Köttbuljong tärning ätf | 100.0 | 1.0 | 0.2 | 0.1 | 0.0 | 
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 | 
| Crème fraiche 34% fett | 100.0 | 323.0 | 2.3 | 3.3 | 34.0 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Champinjonsås | 70.0 | 88.0 | 2.9 | 5.1 | 6.2 | 
| Olivolja | 100.0 | 884.0 | 0.0 | 0.0 | 100.0 | 
| Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Olivolja | 100.0 | 884.0 | 0.0 | 0.0 | 100.0 | 
| Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 100.0 | 289.0 | 0.6 | 54.6 | 6.1 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Rödvin 12 vol. % | 5.0 | 3.6 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 | 
| Paprika röd | 30.0 | 9.0 | 0.3 | 1.6 | 0.1 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Snabbkaffe pulver | 100.0 | 304.0 | 19.5 | 42.6 | 1.7 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Morötter kokta | 100.0 | 55.0 | 0.7 | 10.8 | 0.3 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2200.0 | 4442.6 | 113.4 10.3% | 202.3 18.4% | 346.3 71.3% | 
Har varit och gjort invägning idag upp på gymmet med Peter pt, vi genförde den gamla vikten och vatten i kroppen och muskelmassan, på två år så har jag gått upp fyra kg för att bygga upp min muskelmassa istället för att samla vatten i min kropp på grund av att jag ej har orkat att ta tag i min egna hälsa och ändra på till det bättre för att må bra och inte bli stilla sittande som det kan bli när man blir äldre med åren. Har även pratat om att jag måste ändra min kost till dom lång samma kolhydraterna och inte äta dom snabba som tex vitt bröd, vit pasta allt som innehåller vit mjöl som man blir hungrig av efter ett par timmar är inte bra för våra kroppar utan dom långsamma kolhydraterna är bättre för våra kroppar, kroppen tar upp mera långsamt och man blir mer mätta av dom.
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 35.0 | 319 | 
| Roddmaskin, lugnt | 5.0 | 40 | 
| Roddmaskin, fort | 5.0 | 48 | 
| Gå/jogga | 15.0 | 102 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Snabbkaffe pulver | 100.0 | 304.0 | 19.5 | 42.6 | 1.7 | 
| Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 | 
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 | 
| Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Avokado | 55.0 | 92.0 | 1.1 | 2.4 | 8.4 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1190.0 | 1027.0 | 55.5 23.0% | 115.0 47.7% | 31.2 29.3% | 
att kunna ha en bra styrka för mitt jobb och kunna må bättre med min egna hälsa och för att jag satt som mål att träna tre dagar i veckan, efter tvår träning med pt så blir det en ny start med att se vad jag behöver bli starkare på, muskelmassa mm
Dagens Aktiviteter| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 35.0 | 319 | 
| Roddmaskin, lugnt | 5.0 | 40 | 
| Roddmaskin, fort | 5.0 | 48 | 
| Gå/jogga | 15.0 | 102 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 | 
| Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 | 
| Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Snabbkaffe pulver | 100.0 | 304.0 | 19.5 | 42.6 | 1.7 | 
| Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 | 
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Champinjoner konserv m lag | 100.0 | 15.0 | 1.9 | 0.9 | 0.1 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1355.0 | 1582.0 | 83.2 22.1% | 185.2 49.1% | 47.9 28.8% | 
mitt mål är om sex dagar höja styrkan på cirkelträningen på ett motstånd på 30 % emot mig, och tillbaka på 10%. en ny invägningen med pt på onsdag för att kontrollera efter föra invägningen för ett år sedan med pt träning. mitt mål är att träna ter gånger i veckan mån, ons och fredag, ut och gå på helgen.
Invägning| Vikt | 65.6kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Cirkel Träning | 35.0 | 319 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Hamburgare blandfärs stekt | 125.0 | 317.0 | 31.2 | 0.0 | 21.6 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut | 20.0 | 71.0 | 2.0 | 13.1 | 0.5 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 395.0 | 594.0 | 44.3 30.3% | 34.3 23.5% | 29.8 46.2% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
