Elaines viktdagbok

« Till Elaines profil

2011-03-30

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Rida 60.0 256
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Apelsinjuice färskpressad 200.0 96.0 1.4 21.2 0.4
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Blomkål gratinerad 150.0 107.0 5.0 7.5 5.8
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1075.0 1516.0 94.9
26.2%
204.2
56.5%
27.6
17.3%

2011-02-15

Invägning
Vikt62.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Rida 60.0 256
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 60.0 288
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklinglårfilé u skinn 100.0 114.0 19.6 0.0 3.9
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Blåbär frysta 125.0 54.0 0.6 9.5 0.6
Leverpastej skivbar 14% fett 100.0 212.0 12.0 9.8 14.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Blomkål 100.0 28.0 1.6 3.9 0.2
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1045.0 811.0 51.0
26.0%
97.4
49.6%
21.1
24.4%

2011-02-09

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt62.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 448
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Gröna bönor frysta 75.0 24.0 1.3 3.2 0.2
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport 26.0 89.0 2.6 16.1 0.5
Hallon frysta 125.0 47.0 1.2 6.8 0.6
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 100.0 333.0 5.4 39.7 16.3
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Frukostost 13% (Kavli berikad +ABCDE) 15.0 30.0 2.2 0.9 2.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Leverpastej skivbar 14% fett 100.0 212.0 12.0 9.8 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1266.0 1293.0 63.7
20.3%
131.1
41.9%
52.2
37.8%