2010-06-03

« Till Rudizs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 50.0 128.0 4.3 25.1 0.7
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 100.0 256.0 8.6 50.2 1.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 30.0 82.5 0.6 1.3 8.4
Rökt skinka gris 6% fett 15.0 20.7 3.2 0.0 0.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Yoghurt, almighty 150.0 153.0 4.6 24.0 4.2
Ägg stekt 100.0 211.8 12.5 0.0 18.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 125.0 206.0 36.8 0.0 6.2
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
996.0 1531.9 89.4
23.7%
148.9
39.5%
61.3
36.8%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer