2010-06-13

« Till Rudizs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås o spaghetti 350.0 395.8 22.8 55.0 8.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 150.0 370.5 10.8 69.0 2.4
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 150.0 384.0 12.9 75.3 2.1
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 10.0 62.0 0.0 0.0 7.0
Croissant fransk giffel 50.0 150.0 3.4 19.7 6.2
Honung 20.0 66.4 0.1 16.3 0.0
Banan 125.0 125.0 2.1 27.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
855.0 1553.7 52.1
14.0%
262.4
70.4%
25.7
15.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer