| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 60.0 | 209.4 | 6.7 | 37.7 | 1.2 |
| Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
| Karameller syrliga sockerfria | 5.0 | 20.1 | 0.0 | 4.9 | 0.0 |
| Pizza m skinka salami köttfärs | 275.0 | 529.1 | 23.1 | 49.8 | 25.6 |
| A-fil 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
| Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
| Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 |
| Mörk choklad, >70 % kakao | 50.0 | 286.0 | 4.8 | 25.4 | 18.5 |
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
| Pasta kokt m salt | 200.0 | 259.0 | 9.0 | 51.8 | 0.8 |
| Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
| Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 24.0 | 85.0 | 2.4 | 15.5 | 0.6 |
| Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1058.0 | 2457.0 | 94.8 15.9% |
287.1 48.0% |
95.1 36.1% |
Gillas av |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |