Yaponzis viktdagbok

« Till Yaponzis profil

2011-11-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2% fett 81.0 75.3 2.7 12.2 1.6
Kycklingsoppa redd pulver tillagad m vatten typ Varma koppen 200.0 80.0 1.2 11.6 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
281.0 155.3 3.9
10.5%
23.8
63.9%
4.2
25.6%

2011-11-10

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 15.0 145
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 30.0 290
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fetaost 25% fett 50.0 148.5 8.8 0.9 12.4
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Fetaost 25% fett 40.0 118.8 7.0 0.7 9.9
Potatismos pulver berik tillagad 100.0 66.2 1.5 12.5 0.8
Bacon gris 50.0 172.5 6.7 0.0 16.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
340.0 646.0 36.6
22.4%
14.1
8.6%
49.7
69.0%

2011-11-09

Invägning
Vikt137.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 45.0 435
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 50.0 172.5 6.7 0.0 16.4
Fetaost 16% fett 50.0 107.0 8.5 0.4 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
100.0 279.5 15.2
21.4%
0.4
0.6%
24.4
78.0%

2011-07-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 29.0 85.0 2.1 16.4 0.9
Råris långkornigt kokt 120.0 167.0 4.3 32.9 1.4
Apelsinjuice pastöriserad drickf 200.0 87.0 1.2 19.6 0.2
Fläskfärs gris 20% fett 150.0 363.0 24.0 0.0 30.0
Leverpastej bredbar ca 24% fett 30.0 85.5 3.6 2.1 7.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
529.0 787.5 35.2
18.0%
71.0
36.3%
39.5
45.8%

2011-07-18 2 dagar kvar

Om två dagar börjar jag mitt sista försök att gå ner i vikt! :)

Invägning
Vikt131.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2,5% fett 100.0 97.5 3.3 15.0 2.5
Apelsinjuice pastöriserad drickf 400.0 174.0 2.4 39.2 0.4
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 50.0 133.0 4.1 23.8 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
570.0 488.5 13.8
11.5%
78.3
65.2%
12.3
23.2%