iains viktdagbok

« Till iains profil

2012-02-27

Invägning
Vikt91.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 538.3 60.5
45.8%
52.0
39.3%
8.7
14.9%

2012-02-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 55.0 536
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Linssoppa 300.0 134.4 7.5 17.1 2.7
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Citron 100.0 41.0 1.1 7.3 0.3
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Lättmargarin Becel 35% fett berik 10.0 32.0 0.2 0.0 3.6
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Keso färskost 4% fett 20.0 18.6 2.4 0.4 0.8
Couscous tillagad 100.0 107.9 3.8 21.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 998.9 63.8
26.9%
136.5
57.5%
16.3
15.6%

2012-02-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1045.0 98.2
39.0%
118.8
47.2%
15.2
13.7%

2012-02-20

Invägning
Vikt93.4kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, medium 60.0 585
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 90.0 99.0 22.0 0.0 1.1
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
640.0 553.5 43.1
32.3%
67.0
50.2%
10.3
17.5%

2012-02-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 32.0 312
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Vignabönor svartögda bönor torkade kokta u salt 50.0 34.8 2.6 4.6 0.2
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 90.0 222.3 6.5 41.4 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 610.1 24.4
17.1%
100.0
70.0%
8.1
12.9%

2012-02-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Moussaka 250.0 286.5 21.2 13.2 15.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Kycklingsallad u dressing 300.0 252.0 33.9 9.0 8.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 755.7 59.6
32.9%
65.3
36.1%
24.7
31.0%

2012-02-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 30.0 293
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 30.0 74.1 2.2 13.8 0.5
Chili con carne 100.0 114.0 8.1 7.9 4.9
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
495.0 535.8 25.6
20.2%
71.7
56.7%
12.9
23.1%

2012-02-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 0.0 0
Motionscykel, lugnt 42.0 410
Motionscykel, fort 0.0 0
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärssås o spaghetti 150.0 169.6 9.8 23.6 3.4
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 637.8 27.1
18.0%
96.4
64.1%
11.9
17.9%
Nyare inlägg »