iains viktdagbok

« Till iains profil

2012-02-27

Invägning
Vikt91.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 538.3 60.5
45.8%
52.0
39.3%
8.7
14.9%

2012-02-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 55.0 536
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Citron 100.0 41.0 1.1 7.3 0.3
Keso färskost 4% fett 20.0 18.6 2.4 0.4 0.8
Couscous tillagad 100.0 107.9 3.8 21.8 0.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 10.0 32.0 0.2 0.0 3.6
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Linssoppa 300.0 134.4 7.5 17.1 2.7
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 998.9 63.8
26.9%
136.5
57.5%
16.3
15.6%

2012-02-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1045.0 98.2
39.0%
118.8
47.2%
15.2
13.7%

2012-02-20

Invägning
Vikt93.4kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, medium 60.0 585
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 90.0 99.0 22.0 0.0 1.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
640.0 553.5 43.1
32.3%
67.0
50.2%
10.3
17.5%

2012-02-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 32.0 312
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 90.0 222.3 6.5 41.4 1.4
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Vignabönor svartögda bönor torkade kokta u salt 50.0 34.8 2.6 4.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 610.1 24.4
17.1%
100.0
70.0%
8.1
12.9%

2012-02-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Kycklingsallad u dressing 300.0 252.0 33.9 9.0 8.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Moussaka 250.0 286.5 21.2 13.2 15.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 755.7 59.6
32.9%
65.3
36.1%
24.7
31.0%

2012-02-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 30.0 293
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Chili con carne 100.0 114.0 8.1 7.9 4.9
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 30.0 74.1 2.2 13.8 0.5
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
495.0 535.8 25.6
20.2%
71.7
56.7%
12.9
23.1%

2012-02-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 0.0 0
Motionscykel, lugnt 42.0 410
Motionscykel, fort 0.0 0
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås o spaghetti 150.0 169.6 9.8 23.6 3.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 637.8 27.1
18.0%
96.4
64.1%
11.9
17.9%
Nyare inlägg »