iains viktdagbok

« Till iains profil

2012-02-27

Invägning
Vikt91.1kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Basmatiris kokt 150.0 179.1 4.6 38.2 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 538.3 60.5
45.8%
52.0
39.3%
8.7
14.9%

2012-02-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 55.0 536
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Keso färskost 4% fett 20.0 18.6 2.4 0.4 0.8
Couscous tillagad 100.0 107.9 3.8 21.8 0.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Citron 100.0 41.0 1.1 7.3 0.3
Linssoppa 300.0 134.4 7.5 17.1 2.7
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Lättmargarin Becel 35% fett berik 10.0 32.0 0.2 0.0 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1180.0 998.9 63.8
26.9%
136.5
57.5%
16.3
15.6%

2012-02-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Kyckling 250.0 287.5 53.8 0.0 7.8
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Couscous tillagad 165.0 178.0 6.3 36.0 0.3
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
995.0 1045.0 98.2
39.0%
118.8
47.2%
15.2
13.7%

2012-02-20

Invägning
Vikt93.4kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Spinning, medium 60.0 585
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Grönsallat gurka tomat u dressing 100.0 18.0 1.0 2.6 0.1
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 90.0 99.0 22.0 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
640.0 553.5 43.1
32.3%
67.0
50.2%
10.3
17.5%

2012-02-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 32.0 312
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel 35% fett berik 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Vignabönor svartögda bönor torkade kokta u salt 50.0 34.8 2.6 4.6 0.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 90.0 222.3 6.5 41.4 1.4
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Sojadryck 100.0 60.0 2.5 9.1 1.5
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 50.0 34.0 1.6 5.6 0.2
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
645.0 610.1 24.4
17.1%
100.0
70.0%
8.1
12.9%

2012-02-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Moussaka 250.0 286.5 21.2 13.2 15.5
Kycklingsallad u dressing 300.0 252.0 33.9 9.0 8.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
735.0 755.7 59.6
32.9%
65.3
36.1%
24.7
31.0%

2012-02-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, lugnt 30.0 293
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 30.0 74.1 2.2 13.8 0.5
Basmatiris kokt 50.0 59.7 1.6 12.8 0.2
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Chili con carne 100.0 114.0 8.1 7.9 4.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
495.0 535.8 25.6
20.2%
71.7
56.7%
12.9
23.1%

2012-02-16

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt95.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Motionscykel, fort 0.0 0
Motionscykel, lugnt 42.0 410
Motionscykel, fort 0.0 0
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 60.0 148.2 4.3 27.6 1.0
Linssoppa 250.0 112.0 6.2 14.2 2.2
Äpple m skal 250.0 138.0 0.5 31.0 0.2
Köttfärssås o spaghetti 150.0 169.6 9.8 23.6 3.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 637.8 27.1
18.0%
96.4
64.1%
11.9
17.9%
Nyare inlägg »