josefineekmans viktdagbok

« Till josefineekmans profil

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 94.5 15.9
68.8%
4.5
19.5%
1.2
11.8%

2011-01-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Valfritt 600.0 600.0 0.0 0.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1886.0 1616.2 65.5
26.0%
82.5
32.8%
45.7
41.2%

2011-01-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 70.0 33.2 2.4 3.5 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1330.0 1301.8 108.3
33.4%
65.4
20.2%
66.5
46.5%

2011-01-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Vitt bröd vete scones 100.0 302.0 6.8 43.0 11.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Ägg rått 130.0 183.3 16.4 0.0 13.1
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 120.0 399.6 6.5 47.6 19.6
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1460.9 58.0
15.9%
117.0
32.1%
83.6
52.0%

2011-01-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ljus sirap 18.0 58.1 0.0 14.3 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 230.0 109.2 7.8 11.5 3.4
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Linfrön torkade 15.0 66.0 3.7 0.0 4.6
Valfritt 500.0 500.0 0.0 0.0 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 12.0 81.6 0.0 0.7 9.1
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 12.0 13.9 2.7 0.0 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 18.0 20.9 4.0 0.0 0.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1780.0 1506.9 59.0
24.0%
96.8
39.4%
39.6
36.6%

2011-01-24

Invägning
Vikt88.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kelda Svampsoppa 350.0 245.0 5.2 17.5 17.5
Brieost vitmögelost 34% fett 73.0 275.9 12.4 1.5 24.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Ljus sirap 20.0 64.6 0.0 15.9 0.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 50.0 144.0 5.2 27.0 1.0
Rökt skinka gris 3% fett 37.0 42.9 8.2 0.0 1.1
Valfritt 198.0 198.0 0.0 0.0 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1216.0 1584.6 51.6
15.0%
122.8
35.8%
74.5
49.2%

2011-01-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Ljus sirap 25.0 80.8 0.0 19.9 0.0
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Tomat 70.0 15.4 0.6 2.7 0.1
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Valfritt 80.0 80.0 0.0 0.0 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1393.0 1511.5 132.0
37.2%
97.1
27.4%
55.3
35.4%

2011-01-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 40.0 19.0 1.4 2.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1446.0 1392.8 95.7
27.6%
94.7
27.3%
68.8
45.0%

2011-01-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 130.0 174.2 26.0 0.0 7.8
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 60.0 172.8 6.2 32.4 1.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1155.0 1263.8 102.5
32.4%
61.9
19.6%
66.9
48.0%

2011-01-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 60.0 160.8 5.2 30.2 1.4
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 62.0 234.4 10.5 1.3 21.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1270.0 1449.7 88.5
24.6%
115.3
32.1%
68.6
43.3%

2011-01-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 50.0 22.2 0.3 4.4 0.2
Valfritt 700.0 700.0 0.0 0.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 100.0 75.6 12.7 3.6 1.0
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Keso färskost 4% fett 70.0 65.1 8.4 1.5 2.8
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Brieost vitmögelost 34% fett 38.0 143.6 6.5 0.8 12.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1725.0 1566.7 62.1
28.9%
51.4
23.9%
44.8
47.2%
Nyare inlägg »