josefineekmans viktdagbok

« Till josefineekmans profil

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 94.5 15.9
68.8%
4.5
19.5%
1.2
11.8%

2011-01-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Valfritt 600.0 600.0 0.0 0.0 0.0
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1886.0 1616.2 65.5
26.0%
82.5
32.8%
45.7
41.2%

2011-01-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 70.0 33.2 2.4 3.5 1.0
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1330.0 1301.8 108.3
33.4%
65.4
20.2%
66.5
46.5%

2011-01-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg rått 130.0 183.3 16.4 0.0 13.1
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Vitt bröd vete scones 100.0 302.0 6.8 43.0 11.0
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 120.0 399.6 6.5 47.6 19.6
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1460.9 58.0
15.9%
117.0
32.1%
83.6
52.0%

2011-01-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Ljus sirap 18.0 58.1 0.0 14.3 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Rökt skinka gris 3% fett 12.0 13.9 2.7 0.0 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 18.0 20.9 4.0 0.0 0.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 230.0 109.2 7.8 11.5 3.4
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 12.0 81.6 0.0 0.7 9.1
Linfrön torkade 15.0 66.0 3.7 0.0 4.6
Valfritt 500.0 500.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1780.0 1506.9 59.0
24.0%
96.8
39.4%
39.6
36.6%

2011-01-24

Invägning
Vikt88.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Kelda Svampsoppa 350.0 245.0 5.2 17.5 17.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Brieost vitmögelost 34% fett 73.0 275.9 12.4 1.5 24.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 37.0 42.9 8.2 0.0 1.1
Valfritt 198.0 198.0 0.0 0.0 0.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 50.0 144.0 5.2 27.0 1.0
Ljus sirap 20.0 64.6 0.0 15.9 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1216.0 1584.6 51.6
15.0%
122.8
35.8%
74.5
49.2%

2011-01-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Ljus sirap 25.0 80.8 0.0 19.9 0.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Valfritt 80.0 80.0 0.0 0.0 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Tomat 70.0 15.4 0.6 2.7 0.1
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1393.0 1511.5 132.0
37.2%
97.1
27.4%
55.3
35.4%

2011-01-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 40.0 19.0 1.4 2.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1446.0 1392.8 95.7
27.6%
94.7
27.3%
68.8
45.0%

2011-01-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 130.0 174.2 26.0 0.0 7.8
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 60.0 172.8 6.2 32.4 1.1
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1155.0 1263.8 102.5
32.4%
61.9
19.6%
66.9
48.0%

2011-01-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 60.0 160.8 5.2 30.2 1.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 62.0 234.4 10.5 1.3 21.1
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1270.0 1449.7 88.5
24.6%
115.3
32.1%
68.6
43.3%

2011-01-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 100.0 75.6 12.7 3.6 1.0
Morot 50.0 22.2 0.3 4.4 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Brieost vitmögelost 34% fett 38.0 143.6 6.5 0.8 12.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Valfritt 700.0 700.0 0.0 0.0 0.0
Keso färskost 4% fett 70.0 65.1 8.4 1.5 2.8
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1725.0 1566.7 62.1
28.9%
51.4
23.9%
44.8
47.2%
Nyare inlägg »