2011-02-01

« Till josefineekmans viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kelda Mild tomatssoppa 340.0 187.0 5.1 18.7 10.2
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 40.0 152.3 5.2 24.6 2.8
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1254.0 1470.1 85.3
23.1%
92.0
24.9%
84.7
52.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer