| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ägg kokt | 40.0 | 56.0 | 5.0 | 0.0 | 4.1 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
40.0 | 56.0 | 5.0 35.0% |
0.0 0% |
4.1 65.0% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
| Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
175.0 | 69.5 | 6.0 36.9% |
6.4 39.4% |
1.7 23.7% |
| Vikt | 90.5kg |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
| Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
600.0 | 128.0 | 7.2 22.5% |
11.2 35.0% |
6.0 42.5% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Fiberhavregryn ångprep | 50.0 | 176.5 | 6.6 | 26.0 | 3.4 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 70.0 | 175.0 | 5.2 | 31.9 | 1.8 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Mjukost smältost 4% fett | 30.0 | 34.0 | 5.4 | 0.6 | 1.2 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
550.0 | 565.5 | 31.6 23.5% |
79.5 59.0% |
10.4 17.5% |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Gräsklippning | 90.0 | 850 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Ris långkornigt parboiled kokt | 250.0 | 308.2 | 6.5 | 66.8 | 1.0 |
| Vitt vin torrt 12 vol. % | 700.0 | 476.0 | 0.0 | 2.8 | 0.0 |
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
| Rostbiff nöt | 120.0 | 141.6 | 25.4 | 0.0 | 4.3 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 100.0 | 42.5 | 3.8 | 5.5 | 0.5 |
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 100.0 | 93.0 | 3.3 | 15.0 | 2.0 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 50.0 | 191.2 | 3.1 | 35.0 | 3.2 |
| Fruktyoghurt 2% fett | 100.0 | 93.0 | 3.3 | 15.0 | 2.0 |
| Kycklingkorv svensk 9% fett | 150.0 | 232.5 | 17.2 | 9.8 | 13.6 |
| Rapsolja oberik | 15.0 | 132.6 | 0.0 | 0.0 | 15.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2085.0 | 1999.1 | 76.8 20.4% |
198.7 52.8% |
44.3 26.7% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 89.8kg |
| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Städa | 20.0 | 120 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 |
| Färskpotatis kokt u salt | 250.0 | 195.0 | 4.0 | 41.0 | 0.2 |
| Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
| Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 50.0 | 191.2 | 3.1 | 35.0 | 3.2 |
| Färskpotatis kokt u salt | 250.0 | 195.0 | 4.0 | 41.0 | 0.2 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 70.0 | 175.0 | 5.2 | 31.9 | 1.8 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
| Banan | 200.0 | 200.0 | 3.4 | 43.4 | 0.0 |
| Matjessill konserv | 100.0 | 314.0 | 16.0 | 12.1 | 22.6 |
| Mjukost smältost 4% fett | 35.0 | 39.7 | 6.3 | 0.7 | 1.4 |
| Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
| Rostbiff nöt | 175.0 | 206.5 | 37.1 | 0.0 | 6.3 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1770.0 | 1752.4 | 95.8 22.7% |
235.9 55.9% |
39.9 21.4% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |