marknords viktdagbok

« Till marknords profil

2018-02-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkarré gris 400.0 684.0 71.2 0.0 44.8
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1514.0 122.7
32.0%
1.0
0.3%
114.3
67.7%

2018-02-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fläskkarré gris 330.0 564.3 58.7 0.0 37.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
630.0 984.3 96.5
38.6%
0.0
0%
67.6
61.4%

2018-02-11 zero carb diet dag 5

har inte vägt mig på ett tag ska ta och göra det imorgon startade dieten i måndags sedan tis så har jag hållt mig under 5g kolhydrater per dag utan större bekymmer.

jag borde väga runt 80-84 så vikten står på 82 just nu i dagboken jag kan väga mer också men det får jag reda på imorgon.

vägde 84 sist det var runt jul

Invägning
Vikt82.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Fläskkarré gris stekt i skivor 330.0 907.5 94.4 0.0 59.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
775.0 1935.5 162.4
33.2%
1.2
0.2%
143.8
66.6%