| Aktivitet | Minuter | Kcal |
|---|---|---|
| Cykla 19-22 km/h | 60.0 | 787 |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
| Falukorv stekt | 100.0 | 281.0 | 10.8 | 4.0 | 25.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Grönsaker blandade fermenterade | 70.0 | 11.0 | 0.8 | 0.8 | 0.1 |
| Makrill konserv | 100.0 | 324.0 | 18.9 | 0.0 | 28.0 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
| Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Potatismos hemlagat | 225.0 | 196.0 | 5.0 | 31.3 | 5.0 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
| Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 100.0 | 205.0 | 18.5 | 0.0 | 14.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1040.0 | 1722.9 | 75.4 17.7% |
143.3 33.7% |
91.2 48.6% |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 100.0 | 132.0 | 10.6 | 12.9 | 3.6 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
340.0 | 568.0 | 27.0 19.8% |
60.9 44.6% |
21.4 35.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
Invägning| Vikt | 95.0kg |
| Midja | 112.0cm |
| Stuss | 119.0cm |
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 50.0 | 139.0 | 4.5 | 23.1 | 2.6 |
| Amerikanska muffins ospec | 100.0 | 431.0 | 5.8 | 46.8 | 24.3 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer | 50.0 | 139.0 | 4.5 | 23.1 | 2.6 |
| Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 100.0 | 236.0 | 13.0 | 14.4 | 13.9 |
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
| Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
| Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
| Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
| Kall sås skola cole slow | 40.0 | 54.0 | 1.2 | 1.8 | 4.7 |
|
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1075.0 | 2148.0 | 69.5 13.3% |
261.0 49.8% |
85.5 37.0% |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| går inte att spara |
| Reductil? |
| När sötsuget sätter in?? |
| Alli - någon som har testat? |
| Styrketräning eller Cardio först... |
| Reductil? |
| reductil? nån mer än jag... |
| istället för mackor |
| Partners: | SurveyMesh |
| StoreDo |