2010-12-13

« Till sabers viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vårrulle fryst värmd 90.0 194.8 6.2 20.2 9.7
Saffransbröd 60.0 183.0 4.1 28.9 5.3
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 25.0 49.5 3.6 0.1 3.9
Kycklinglår kycklingklubba m skinn 100.0 156.0 18.9 0.0 8.9
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
835.0 1268.2 58.2
18.7%
146.9
47.3%
46.6
34.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer