sma05ios viktdagbok

« Till sma05ios profil

2014-01-13

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 100.0 138.0 21.0 0.0 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
205.0 383.0 31.8
33.5%
23.1
24.3%
17.7
42.2%

2014-01-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Glass m maräng 10% fett 75.0 157.0 3.0 19.4 9.6
Taco m köttfärsfyllning m.m. 103.0 229.0 8.8 18.4 13.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Glassås choklad, Ohoj 21.0 74.0 0.7 14.6 1.2
Gräddglass ca 15% fett 75.0 167.0 2.7 14.7 10.8
Mjukglass vanilj 100.0 154.0 3.1 19.7 7.0
Taco m köttfärsfyllning m.m. 103.0 229.0 8.8 18.4 13.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
527.0 1080.0 33.4
12.2%
105.2
38.3%
59.9
49.5%

2014-01-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kexchoklad 100.0 513.0 8.5 59.8 26.5
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 100.0 278.0 9.0 46.2 5.2
Ost hårdost 31% fett 45.0 174.0 11.7 0.6 14.1
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 100.0 278.0 9.0 46.2 5.2
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 2324.0 90.8
15.7%
180.5
31.1%
136.1
53.2%

2014-01-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök 150.0 461.0 5.2 48.9 26.2
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 100.0 47.0 0.6 3.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1070.0 1511.1 71.3
20.9%
118.0
34.5%
67.3
44.6%

2014-01-09

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, Step high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vårrulle värmd restaurang 100.0 316.0 6.6 18.7 23.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sushi blandning 7 bitar 200.0 318.0 12.4 58.0 3.2
Kokosmjölk 100.0 239.0 2.3 3.5 24.0
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 250.0 514.0 38.5 7.8 36.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
700.0 1457.0 66.1
18.2%
88.0
24.2%
92.6
57.7%

2014-01-08

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Tyngdlyftning, tungt 60.0 425
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Köttfärssås o spaghetti 350.0 395.8 22.8 55.0 8.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 150.0 66.0 1.0 13.4 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
891.0 1239.8 48.5
16.1%
146.2
48.6%
46.8
35.3%

2014-01-07

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt67.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, Step high impact 60.0 496
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Köttfärssås o spaghetti 350.0 395.8 22.8 55.0 8.0
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Prinskorv stekt 100.0 282.0 10.5 4.0 25.3
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1028.0 1570.6 78.7
20.4%
146.9
38.1%
70.6
41.5%