Anderssons viktdagbok

« Till Anderssons profil

2013-05-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Färskost 33% fett Cantadou 15.0 51.0 1.5 0.4 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Färskost 33% fett Cantadou 15.0 51.0 1.5 0.4 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
170.0 529.0 16.0
11.8%
1.4
1.0%
52.2
87.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Korv bröd ketchup senap 100.0 255.0 9.8 21.6 14.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1194.0 59.8
19.9%
30.9
10.3%
92.4
69.8%

2013-05-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
155.0 458.0 15.4
13.1%
0.8
0.7%
44.5
86.2%

2013-05-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
809.0 1345.0 72.4
23.7%
21.3
7.0%
93.1
69.3%

2013-05-10

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt96.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Bacon magert gris rökt stekt 50.0 150.0 25.6 0.0 4.6
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
529.0 984.0 92.4
37.9%
19.7
8.1%
58.0
54.0%