Anderssons viktdagbok

« Till Anderssons profil

2013-05-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Färskost 33% fett Cantadou 15.0 51.0 1.5 0.4 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Färskost 33% fett Cantadou 15.0 51.0 1.5 0.4 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
170.0 529.0 16.0
11.8%
1.4
1.0%
52.2
87.2%

2013-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskkotlett gris stekt 100.0 246.0 25.8 0.0 15.9
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Korv bröd ketchup senap 100.0 255.0 9.8 21.6 14.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1194.0 59.8
19.9%
30.9
10.3%
92.4
69.8%

2013-05-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
155.0 458.0 15.4
13.1%
0.8
0.7%
44.5
86.2%

2013-05-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
809.0 1345.0 72.4
23.7%
21.3
7.0%
93.1
69.3%

2013-05-10

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt96.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Bacon magert gris rökt stekt 50.0 150.0 25.6 0.0 4.6
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 26% fett 15.0 51.0 3.7 0.2 3.9
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
529.0 984.0 92.4
37.9%
19.7
8.1%
58.0
54.0%