2013-05-11

« Till Anderssons viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 100.0 134.0 20.0 0.0 6.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Grönsaker blandade fermenterade 70.0 11.0 0.8 0.8 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Vitt vin torrt 12 vol. % 100.0 68.0 0.0 0.4 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Mjukost smältost ca 16% fett 15.0 31.0 2.4 0.2 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
809.0 1345.0 72.4
23.7%
21.3
7.0%
93.1
69.3%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer