Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 10.0 34.9 1.1 6.3 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Jordgubbar 200.0 83.2 1.0 16.6 0.4
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
745.0 1273.1 72.5
22.9%
32.1
10.1%
93.4
66.9%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggula 30.0 107.7 4.9 0.0 9.9
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fläskfilé gris 350.0 374.5 72.1 0.0 9.1
Matjessill konserv 45.0 141.3 7.2 5.4 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
850.0 1525.9 114.1
29.7%
15.7
4.1%
112.4
66.3%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
655.0 1014.0 80.8
31.9%
9.1
3.6%
72.2
64.6%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1154.5 83.7
29.0%
12.8
4.4%
84.5
66.5%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Jordgubbar 100.0 41.6 0.5 8.3 0.2
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 1202.7 83.8
28.1%
21.1
7.1%
85.4
64.9%

2012-06-18

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1219.0 94.1
31.0%
12.8
4.2%
86.8
64.8%

2012-06-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 45.0 233
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Grapefruktjuice färskpressad 100.0 39.5 0.5 8.8 0.1
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 1133.9 75.9
26.8%
17.6
6.2%
83.8
67.0%

2012-06-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Fetaost 25% fett 75.0 222.8 13.1 1.4 18.5
Rödvin 12 vol. % 350.0 252.0 0.0 2.8 0.0
ica bearnaise 30.0 207.0 0.3 0.1 23.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Köttbullar grisfärs stekta 50.0 130.5 9.8 3.8 8.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
985.0 1398.5 59.9
20.6%
15.9
5.5%
95.0
74.0%

2011-07-04

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 125.0 247.5 18.0 0.6 19.4
Rökt skinka gris 3% fett 33.0 38.3 7.3 0.0 1.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
538.0 895.7 76.8
33.9%
4.7
2.1%
64.0
64.0%

2011-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Tonfisk i olja konserv 55.0 139.2 13.2 0.0 9.7
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Rökt skinka gris 3% fett 35.0 40.6 7.7 0.0 1.0
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Keso färskost 4% fett 125.0 116.2 15.0 2.6 5.0
Ost hårdost 28% fett 50.0 183.4 13.6 0.6 14.0
Tzatziki 60.0 37.5 1.3 2.4 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 50.0 78.0 1.4 3.4 6.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
625.0 1132.9 87.0
30.5%
10.8
3.8%
82.7
65.7%
Nyare inlägg »