Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbar 200.0 83.2 1.0 16.6 0.4
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 10.0 34.9 1.1 6.3 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
745.0 1273.1 72.5
22.9%
32.1
10.1%
93.4
66.9%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fläskfilé gris 350.0 374.5 72.1 0.0 9.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Äggula 30.0 107.7 4.9 0.0 9.9
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Matjessill konserv 45.0 141.3 7.2 5.4 10.2
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
850.0 1525.9 114.1
29.7%
15.7
4.1%
112.4
66.3%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
655.0 1014.0 80.8
31.9%
9.1
3.6%
72.2
64.6%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1154.5 83.7
29.0%
12.8
4.4%
84.5
66.5%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Jordgubbar 100.0 41.6 0.5 8.3 0.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 1202.7 83.8
28.1%
21.1
7.1%
85.4
64.9%

2012-06-18

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1219.0 94.1
31.0%
12.8
4.2%
86.8
64.8%

2012-06-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 45.0 233
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Grapefruktjuice färskpressad 100.0 39.5 0.5 8.8 0.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 1133.9 75.9
26.8%
17.6
6.2%
83.8
67.0%

2012-06-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Rödvin 12 vol. % 350.0 252.0 0.0 2.8 0.0
ica bearnaise 30.0 207.0 0.3 0.1 23.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Fetaost 25% fett 75.0 222.8 13.1 1.4 18.5
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Köttbullar grisfärs stekta 50.0 130.5 9.8 3.8 8.4
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
985.0 1398.5 59.9
20.6%
15.9
5.5%
95.0
74.0%

2011-07-04

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 33.0 38.3 7.3 0.0 1.0
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Makrillfilé konserv i tomatsås 125.0 247.5 18.0 0.6 19.4
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
538.0 895.7 76.8
33.9%
4.7
2.1%
64.0
64.0%

2011-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tzatziki 60.0 37.5 1.3 2.4 2.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Keso färskost 4% fett 125.0 116.2 15.0 2.6 5.0
Ost hårdost 28% fett 50.0 183.4 13.6 0.6 14.0
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 50.0 78.0 1.4 3.4 6.6
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Rökt skinka gris 3% fett 35.0 40.6 7.7 0.0 1.0
Tonfisk i olja konserv 55.0 139.2 13.2 0.0 9.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
625.0 1132.9 87.0
30.5%
10.8
3.8%
82.7
65.7%
Nyare inlägg »