Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-07-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Tonfisk i olja konserv 20.0 50.6 4.8 0.0 3.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ostsås 70.0 112.0 5.6 5.9 7.4
Köttkorv ca 23% fett rå 100.0 253.0 8.1 5.1 22.5
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1052.9 53.5
20.0%
14.6
5.5%
87.7
74.5%

2012-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Älgfärs 100.0 106.0 22.6 0.0 1.6
Kycklingsallad u dressing 150.0 126.0 17.0 4.5 4.0
Fransk omelett kaffegrädde 100.0 194.8 10.4 0.7 17.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 902.8 79.7
35.1%
9.1
4.0%
61.0
60.9%

2012-07-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Köttkorv ca 23% fett rå 125.0 316.2 10.1 6.4 28.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Creme fraiche 34% 25.0 82.5 0.5 0.9 8.5
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 1182.7 61.2
20.4%
11.2
3.7%
100.3
75.9%

2012-07-02

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
260.0 504.8 36.8
28.8%
1.8
1.4%
39.4
69.8%

2012-06-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
180.0 301.2 18.8
24.6%
2.9
3.8%
24.1
71.6%

2012-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
630.0 1047.2 74.2
28.2%
13.1
5.0%
77.7
66.9%

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Älgfärsbiffar stekta 100.0 146.4 21.8 7.0 3.1
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
705.0 1173.7 72.9
24.8%
23.8
8.1%
86.9
67.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wienerkorv 23% fett 200.0 518.0 19.6 7.8 46.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1675.3 60.6
14.3%
19.2
4.5%
152.0
81.2%

2012-06-25

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Broccoli fryst 75.0 22.0 2.6 1.4 0.2
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 125.0 470.0 2.5 4.0 50.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1074.4 69.3
25.5%
7.5
2.8%
85.9
71.7%

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%
« Äldre inlägg