Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-07-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Tonfisk i olja konserv 20.0 50.6 4.8 0.0 3.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Köttkorv ca 23% fett rå 100.0 253.0 8.1 5.1 22.5
Ostsås 70.0 112.0 5.6 5.9 7.4
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1052.9 53.5
20.0%
14.6
5.5%
87.7
74.5%

2012-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Fransk omelett kaffegrädde 100.0 194.8 10.4 0.7 17.0
Kycklingsallad u dressing 150.0 126.0 17.0 4.5 4.0
Älgfärs 100.0 106.0 22.6 0.0 1.6
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 902.8 79.7
35.1%
9.1
4.0%
61.0
60.9%

2012-07-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Köttkorv ca 23% fett rå 125.0 316.2 10.1 6.4 28.1
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme fraiche 34% 25.0 82.5 0.5 0.9 8.5
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 1182.7 61.2
20.4%
11.2
3.7%
100.3
75.9%

2012-07-02

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
260.0 504.8 36.8
28.8%
1.8
1.4%
39.4
69.8%

2012-06-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
180.0 301.2 18.8
24.6%
2.9
3.8%
24.1
71.6%

2012-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
630.0 1047.2 74.2
28.2%
13.1
5.0%
77.7
66.9%

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älgfärsbiffar stekta 100.0 146.4 21.8 7.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
705.0 1173.7 72.9
24.8%
23.8
8.1%
86.9
67.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wienerkorv 23% fett 200.0 518.0 19.6 7.8 46.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1675.3 60.6
14.3%
19.2
4.5%
152.0
81.2%

2012-06-25

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Broccoli fryst 75.0 22.0 2.6 1.4 0.2
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Vispgrädde 40% fett 125.0 470.0 2.5 4.0 50.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1074.4 69.3
25.5%
7.5
2.8%
85.9
71.7%

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%
« Äldre inlägg