Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-07-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttkorv ca 23% fett rå 100.0 253.0 8.1 5.1 22.5
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Ostsås 70.0 112.0 5.6 5.9 7.4
Tonfisk i olja konserv 20.0 50.6 4.8 0.0 3.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1052.9 53.5
20.0%
14.6
5.5%
87.7
74.5%

2012-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingsallad u dressing 150.0 126.0 17.0 4.5 4.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Älgfärs 100.0 106.0 22.6 0.0 1.6
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Fransk omelett kaffegrädde 100.0 194.8 10.4 0.7 17.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 902.8 79.7
35.1%
9.1
4.0%
61.0
60.9%

2012-07-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 25.0 82.5 0.5 0.9 8.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttkorv ca 23% fett rå 125.0 316.2 10.1 6.4 28.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 1182.7 61.2
20.4%
11.2
3.7%
100.3
75.9%

2012-07-02

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
260.0 504.8 36.8
28.8%
1.8
1.4%
39.4
69.8%

2012-06-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
180.0 301.2 18.8
24.6%
2.9
3.8%
24.1
71.6%

2012-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
630.0 1047.2 74.2
28.2%
13.1
5.0%
77.7
66.9%

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Älgfärsbiffar stekta 100.0 146.4 21.8 7.0 3.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
705.0 1173.7 72.9
24.8%
23.8
8.1%
86.9
67.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wienerkorv 23% fett 200.0 518.0 19.6 7.8 46.0
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1675.3 60.6
14.3%
19.2
4.5%
152.0
81.2%

2012-06-25

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Broccoli fryst 75.0 22.0 2.6 1.4 0.2
Vispgrädde 40% fett 125.0 470.0 2.5 4.0 50.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1074.4 69.3
25.5%
7.5
2.8%
85.9
71.7%

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%
« Äldre inlägg