DrVikts viktdagbok

« Till DrVikts profil

2013-08-15

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
A-fil 3% fett 140.0 84.0 4.8 6.7 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
710.0 554.2 54.5
39.2%
23.0
16.6%
27.1
44.2%

2013-08-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 120.0 765
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Sött vetebröd 150.0 534.0 12.6 81.6 16.2
Rökt skinka gris 3% fett 50.0 58.0 11.0 0.0 1.5
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 100.0 279.0 2.4 6.8 27.3
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök 150.0 461.0 5.2 48.9 26.2
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Ost hårdost 31% fett 45.0 174.0 11.7 0.6 14.1
Wienerschnitzel m griskött 125.0 241.0 21.5 10.4 12.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1040.0 2183.9 88.1
16.3%
212.8
39.4%
105.3
44.3%

2013-08-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Paprika grön gul röd 30.0 8.0 0.3 1.2 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 10.0 16.2 0.3 0.4 1.5
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 30.0 108.0 0.0 1.2 12.0
Öl pilsner 3,5 vol. % 700.0 280.0 2.8 32.2 0.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Broccoli fryst 266.0 77.9 9.3 5.1 0.8
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 230.0 621.0 12.6 108.8 10.8
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Chilipeppar färsk 13.0 6.5 0.3 1.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1905.0 1906.7 68.0
15.9%
224.0
52.4%
59.8
31.7%
Nyare inlägg »