DrVikts viktdagbok

« Till DrVikts profil

2013-08-15

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
A-fil 3% fett 140.0 84.0 4.8 6.7 4.2
A-fil 3% fett 300.0 180.0 10.2 14.4 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
710.0 554.2 54.5
39.2%
23.0
16.6%
27.1
44.2%

2013-08-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 120.0 765
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Wienerschnitzel m griskött 125.0 241.0 21.5 10.4 12.2
Ost hårdost 31% fett 45.0 174.0 11.7 0.6 14.1
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 100.0 279.0 2.4 6.8 27.3
Sött vetebröd 150.0 534.0 12.6 81.6 16.2
Rökt skinka gris 3% fett 50.0 58.0 11.0 0.0 1.5
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök 150.0 461.0 5.2 48.9 26.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1040.0 2183.9 88.1
16.3%
212.8
39.4%
105.3
44.3%

2013-08-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 48.0 612
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Chilipeppar färsk 13.0 6.5 0.3 1.2 0.0
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer 230.0 621.0 12.6 108.8 10.8
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
A-fil 3% fett 150.0 90.0 5.1 7.2 4.5
Köttfärssås på nötfärs 150.0 141.0 13.4 5.6 6.8
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Paprika grön gul röd 30.0 8.0 0.3 1.2 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 30.0 108.0 0.0 1.2 12.0
Öl pilsner 3,5 vol. % 700.0 280.0 2.8 32.2 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 10.0 16.2 0.3 0.4 1.5
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Broccoli fryst 266.0 77.9 9.3 5.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1905.0 1906.7 68.0
15.9%
224.0
52.4%
59.8
31.7%
Nyare inlägg »