Igår under fastan på kvällen kunde jag inte hålla mig och jag köpte en påse chips med dip.
Den påsen smakade inte speciellt gott då jag hade skuldkänslor hela tiden. Jag sitter nu och funderar på hur jag kan kompensera, vilket ju också är en form av skuld. Det hela började med att jag tänkte se en film som ett sett att hålla hungertankarna borta. Problemet är att min hjärna förknippar en bra film med chips och det var så att säga dödsdömt från början. Det goda är väl att jag nu vet en situation som tricka svullakänslor.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Dippmix pulver olika smaker | 50.0 | 153.5 | 5.7 | 29.6 | 0.6 |
Bacon gris | 28.0 | 96.6 | 3.8 | 0.0 | 9.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Gräddfil 12% fett | 200.0 | 274.0 | 6.2 | 8.8 | 24.0 |
Snabbkaffe drickf | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Fefferoni inlagd konserv | 15.0 | 2.5 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 200.0 | 1052.0 | 10.8 | 102.6 | 64.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1120.0 | 1823.4 | 43.2 9.6% |
143.5 31.7% |
117.0 58.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chilipeppar färsk | 10.0 | 5.0 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Salta pinnar | 20.0 | 76.8 | 2.1 | 13.6 | 1.3 |
Rostad lök | 10.0 | 60.7 | 0.6 | 3.5 | 4.8 |
Rapsolja oberik | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lök gul röd | 16.0 | 5.1 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt | 125.0 | 153.8 | 27.2 | 0.0 | 4.9 |
Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Vårrulle värmd restaurang | 50.0 | 158.0 | 3.3 | 9.4 | 11.9 |
Snabbkaffe pulver | 24.0 | 73.0 | 4.7 | 10.2 | 0.4 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 150.0 | 309.0 | 28.6 | 0.0 | 21.8 |
Paprika grön | 125.0 | 25.0 | 0.9 | 4.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 83.0 | 134.5 | 2.5 | 3.6 | 12.4 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 2037.3 | 100.8 20.0% |
163.7 32.5% |
105.2 47.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitkål | 50.0 | 12.8 | 0.7 | 2.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Grönsaksbuljong ätf | 50.0 | 2.5 | 0.2 | 0.2 | 0.1 |
Gurka | 40.0 | 5.6 | 0.3 | 0.9 | 0.0 |
Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Chilipeppar färsk | 25.0 | 12.5 | 0.5 | 2.2 | 0.0 |
Paprika grön | 60.0 | 12.0 | 0.4 | 2.0 | 0.0 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 |
Salta pinnar | 5.0 | 19.2 | 0.5 | 3.4 | 0.3 |
Vitt vin 1 vol. % | 15.0 | 2.6 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 115.0 | 186.3 | 3.4 | 4.9 | 17.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 150.0 | 241.5 | 42.9 | 0.0 | 7.6 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Pasta kokt m salt | 160.0 | 207.2 | 7.2 | 41.4 | 0.6 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 170.0 | 350.2 | 32.5 | 0.0 | 24.6 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 70.0 | 113.4 | 2.1 | 3.0 | 10.5 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 10.0 | 14.0 | 1.3 | 0.0 | 1.0 |
Squash | 2.0 | 0.3 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1886.0 | 2199.2 | 122.4 22.6% |
189.0 34.9% |
101.7 42.6% |
Jag slarvade under hela veckan, men det var medvetet. Nu äter jag pasta, ris, potatis igen. Förra veckan åt jag därför pizza, ostbågar, pasta och pommes. Men inte under de 2 dagarna av periodisk fasta. Jag gick ned något, men framförallt har min fettmassa minskat och muskelmassan gått upp, enligt min impedansvåg. Nu ska jag ta mod till mig och mata in ostbågepåsen, pizzan och mcDonalds besöket, iiih!
InvägningVikt | 90.4kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Paprika grön | 175.0 | 35.0 | 1.2 | 5.8 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
667.0 | 632.0 | 48.7 31.0% |
16.5 10.5% |
40.5 58.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chilipeppar färsk | 20.0 | 10.0 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 100.0 | 161.0 | 28.6 | 0.0 | 5.1 |
Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Mjölk 3% fett | 1000.0 | 600.0 | 34.0 | 48.0 | 30.0 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1790.0 | 2326.8 | 113.4 19.7% |
274.7 47.7% |
82.9 32.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Röda vinbär | 125.0 | 61.0 | 1.5 | 10.9 | 0.2 |
Hallon | 125.0 | 42.0 | 1.5 | 5.1 | 0.8 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 400.0 | 648.0 | 12.0 | 17.2 | 60.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 1000.0 | 390.0 | 35.0 | 50.0 | 5.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 700.0 | 329.0 | 4.2 | 22.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2450.0 | 1822.0 | 69.2 17.3% |
106.6 26.7% |
98.5 56.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Sött vetebröd | 100.0 | 356.0 | 8.4 | 54.4 | 10.8 |
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 120.0 | 290.4 | 14.9 | 22.7 | 15.2 |
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % | 100.0 | 279.0 | 2.4 | 6.8 | 27.3 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Ostbågar | 250.0 | 1262.5 | 24.5 | 110.0 | 75.0 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 2956.9 | 71.0 9.8% |
244.8 33.7% |
181.3 56.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 90.8kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 638 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
412.0 | 609.4 | 47.2 30.8% |
6.3 4.1% |
44.0 65.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |