Igår under fastan på kvällen kunde jag inte hålla mig och jag köpte en påse chips med dip.
Den påsen smakade inte speciellt gott då jag hade skuldkänslor hela tiden. Jag sitter nu och funderar på hur jag kan kompensera, vilket ju också är en form av skuld. Det hela började med att jag tänkte se en film som ett sett att hålla hungertankarna borta. Problemet är att min hjärna förknippar en bra film med chips och det var så att säga dödsdömt från början. Det goda är väl att jag nu vet en situation som tricka svullakänslor.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Snabbkaffe drickf | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Gräddfil 12% fett | 200.0 | 274.0 | 6.2 | 8.8 | 24.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Bacon gris | 28.0 | 96.6 | 3.8 | 0.0 | 9.2 |
Dippmix pulver olika smaker | 50.0 | 153.5 | 5.7 | 29.6 | 0.6 |
Chips smaksatta 34% fett | 200.0 | 1052.0 | 10.8 | 102.6 | 64.4 |
Fefferoni inlagd konserv | 15.0 | 2.5 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1120.0 | 1823.4 | 43.2 9.6% |
143.5 31.7% |
117.0 58.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Snabbkaffe pulver | 24.0 | 73.0 | 4.7 | 10.2 | 0.4 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 150.0 | 309.0 | 28.6 | 0.0 | 21.8 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Vårrulle värmd restaurang | 50.0 | 158.0 | 3.3 | 9.4 | 11.9 |
Biff ryggbiff nöt | 125.0 | 153.8 | 27.2 | 0.0 | 4.9 |
Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 |
Rostad lök | 10.0 | 60.7 | 0.6 | 3.5 | 4.8 |
Rapsolja oberik | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lök gul röd | 16.0 | 5.1 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Chilipeppar färsk | 10.0 | 5.0 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Salta pinnar | 20.0 | 76.8 | 2.1 | 13.6 | 1.3 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Paprika grön | 125.0 | 25.0 | 0.9 | 4.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 83.0 | 134.5 | 2.5 | 3.6 | 12.4 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 2037.3 | 100.8 20.0% |
163.7 32.5% |
105.2 47.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 170.0 | 350.2 | 32.5 | 0.0 | 24.6 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 70.0 | 113.4 | 2.1 | 3.0 | 10.5 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Pasta kokt m salt | 160.0 | 207.2 | 7.2 | 41.4 | 0.6 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Salta pinnar | 5.0 | 19.2 | 0.5 | 3.4 | 0.3 |
Vitt vin 1 vol. % | 15.0 | 2.6 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 115.0 | 186.3 | 3.4 | 4.9 | 17.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 150.0 | 241.5 | 42.9 | 0.0 | 7.6 |
Gurka | 40.0 | 5.6 | 0.3 | 0.9 | 0.0 |
Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Vitkål | 50.0 | 12.8 | 0.7 | 2.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Grönsaksbuljong ätf | 50.0 | 2.5 | 0.2 | 0.2 | 0.1 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 10.0 | 14.0 | 1.3 | 0.0 | 1.0 |
Squash | 2.0 | 0.3 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Chilipeppar färsk | 25.0 | 12.5 | 0.5 | 2.2 | 0.0 |
Paprika grön | 60.0 | 12.0 | 0.4 | 2.0 | 0.0 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1886.0 | 2199.2 | 122.4 22.6% |
189.0 34.9% |
101.7 42.6% |
Jag slarvade under hela veckan, men det var medvetet. Nu äter jag pasta, ris, potatis igen. Förra veckan åt jag därför pizza, ostbågar, pasta och pommes. Men inte under de 2 dagarna av periodisk fasta. Jag gick ned något, men framförallt har min fettmassa minskat och muskelmassan gått upp, enligt min impedansvåg. Nu ska jag ta mod till mig och mata in ostbågepåsen, pizzan och mcDonalds besöket, iiih!
InvägningVikt | 90.4kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Paprika grön | 175.0 | 35.0 | 1.2 | 5.8 | 0.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
667.0 | 632.0 | 48.7 31.0% |
16.5 10.5% |
40.5 58.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 100.0 | 161.0 | 28.6 | 0.0 | 5.1 |
Chilipeppar färsk | 20.0 | 10.0 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 |
Mjölk 3% fett | 1000.0 | 600.0 | 34.0 | 48.0 | 30.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1790.0 | 2326.8 | 113.4 19.7% |
274.7 47.7% |
82.9 32.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Matlagningsgrädde 15% fett | 400.0 | 648.0 | 12.0 | 17.2 | 60.0 |
Hallon | 125.0 | 42.0 | 1.5 | 5.1 | 0.8 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 700.0 | 329.0 | 4.2 | 22.4 | 0.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 1000.0 | 390.0 | 35.0 | 50.0 | 5.0 |
Röda vinbär | 125.0 | 61.0 | 1.5 | 10.9 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2450.0 | 1822.0 | 69.2 17.3% |
106.6 26.7% |
98.5 56.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % | 100.0 | 279.0 | 2.4 | 6.8 | 27.3 |
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 120.0 | 290.4 | 14.9 | 22.7 | 15.2 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Ostbågar | 250.0 | 1262.5 | 24.5 | 110.0 | 75.0 |
Sött vetebröd | 100.0 | 356.0 | 8.4 | 54.4 | 10.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 2956.9 | 71.0 9.8% |
244.8 33.7% |
181.3 56.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 90.8kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 638 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
412.0 | 609.4 | 47.2 30.8% |
6.3 4.1% |
44.0 65.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |