2014-01-03

« Till Hejs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majskorn konserv u lag 177.0 182.3 5.1 35.8 1.1
Brieost vitmögelost 34% fett 100.0 378.0 17.0 2.1 34.0
Lax urtagen varmrökt 150.0 253.5 33.9 0.0 13.0
Pasta berik kokt u salt 150.0 192.0 6.0 38.8 0.8
Potatis kokt 87.0 67.6 1.6 14.3 0.1
Digestivekex 100.0 476.0 6.4 66.1 19.8
Torskrom konserv 15.0 18.4 3.7 0.3 0.3
Lax urtagen varmrökt 75.0 126.8 17.0 0.0 6.5
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 60.0 165.0 1.2 2.6 16.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
914.0 1859.6 91.9
19.9%
160.0
34.7%
92.5
45.4%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer