2013-04-04

« Till Henriksvenssons viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kalkon 250.0 287.5 55.0 0.0 7.2
Lättfil 0,5% fett berik 500.0 195.0 17.5 25.0 2.5
Pasta kokt m salt 300.0 388.5 13.5 77.7 1.2
Fruktyoghurt 2% fett 250.0 232.5 8.2 37.5 5.0
Frukostflingor berik Corn flakes majs 40.0 152.0 3.2 33.1 0.4
rågbröd 100.0 240.0 8.5 45.0 1.5
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1590.0 1705.5 124.8
29.8%
218.3
52.2%
33.1
18.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer