2013-02-17

« Till Joelinas viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Pasta kokt m salt 175.0 226.6 7.9 45.3 0.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Köttfärssås på nötfärs 200.0 188.0 17.8 7.4 9.0
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 80.0 208.8 5.4 39.9 1.2
Äppelmos 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1251.8 56.6
18.8%
173.3
57.6%
31.3
23.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer