2016-09-12

« Till Jojjou2016s viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 10.0 37.8 1.7 0.2 3.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Kycklingköttbullar 12% fett stekta frysta 90.0 201.6 14.4 11.7 10.8
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Frukostflingor berik Havrefras 50.0 197.5 5.1 34.5 3.2
Hallonsylt 10.0 18.5 0.0 4.4 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 1.0 6.8 0.0 0.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
501.0 865.6 36.5
17.4%
126.0
59.9%
21.1
22.8%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer