Lud78s viktdagbok

« Till Lud78s profil

2013-05-10 Åsikt om dieter.

Detta kommer bli ett sjukt kort inlägg då majoriteten av oss inte orkar läsa sida upp och sida ner. Enligt mig finns det inga bra eller dåliga dieter. Allt handlar om mängdkontroll, kalorier in och kalorier ut. Jag har själv gått ner 5 kilo senaste tiden enbart genom detta faktum och jag fattar inte att folk verkar tror att man kan äta hur mycket som helst bara man håller en viss diet exempelvis LCHF, etc etc. Faktumet kvarstår. Det är inte dietens namn som bestämmer hur mycket eller lite du går ner, utan kalorieunderskottet efter en dag. Jag äter samma saker som jag alltid gjort men jag har dragit ner gottandet varannan dag och portionsmängden. Inser man bara detta faktum kommer kilona att försvinna. Detta skitsnack med att kroppen går in i svält och skit efter 3 timmar är så mycket blaj så jag blir mörkrädd. Hade människan varit i svält efter 3 timmar hade vi ej klarat oss som art! Tittar man på forskning kring just detta faktum så får du en förändring i din förbränning tidigast efter 72 timmar i fasta. Ta detta fakta till er och sluta vara så matfokuserade utan ät när hungern slår på och ej utav leda. Vi har idag inga problem att hitta föda snarare tvärtom. Inser man detta kommer det andra gratis!

Jag har hjälpt en kompis att gå ner 25 kilo och en kollega 10 sedan jul baserat enbart på faktumet "ÄT MINDRE" av det du gillar istället för att gå in i någon trendig diet. Du kommer bli mer tillfredsställd samt slippa en överväldigande förändring som du i slutänden får svårt att hålla.

2013-04-09 Tips!

Hejsan.

Tips till alla hungriga stackare. Är man som mig matglad som en tok och gillar stora portioner rekommenderar jag att hålla låg måltidsfrekvens och äta större måltider. Det kommer inte reta aptiten lika mycket och det blir mycket enklare att gå ner. Jag äter 2-3 mål per dag och får tillfredställelse varje gång.

Ett annat tips. Skippa uteluncher. Det är så jävla mycket kalorier i utemat, snabb som husmans att man går back på kalorier bara under lunchen för hela dagen. Blir svårt att bränna av det. Sen jag slutat äta uteluncher och börjat köra med egna lådor har jag sakta gått ner kilo för kilo utan större ansträngning.

Invägning
Vikt92.5kg
Nyare inlägg »