2010-02-15

« Till Ostanfors viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ansjovis skarpsill inlagd 100.0 215.0 12.5 11.8 13.1
Falukorv m hårdost tomat lök äpple ugnsstekt 100.0 169.0 7.3 6.4 12.6
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 100.0 68.0 3.3 11.1 0.5
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Lammköttgryta lök tomat 250.0 414.0 37.0 9.8 24.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1979.0 88.8
18.0%
88.3
17.9%
139.1
64.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer