Ostanfors viktdagbok

« Till Ostanfors profil

2010-04-16

Invägning
Vikt94.8kg
Midja98.0cm
Stuss101.0cm

2010-04-09

Invägning
Vikt98.0kg
Midja101.0cm
Stuss102.0cm

2010-02-19

Invägning
Vikt95.5kg
Midja96.0cm
Stuss104.0cm

2010-02-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Lammköttgryta lök tomat 250.0 414.0 37.0 9.8 24.2
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Grönsaksblandning ärter majs morötter bönor fryst 100.0 68.0 3.3 11.1 0.5
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Ansjovis skarpsill inlagd 100.0 215.0 12.5 11.8 13.1
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Falukorv m hårdost tomat lök äpple ugnsstekt 100.0 169.0 7.3 6.4 12.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 1979.0 88.8
18.0%
88.3
17.9%
139.1
64.0%

2010-02-14

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skidor, längdåkning 65.0 786

2010-02-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skidor, längdåkning 90.0 1089

2010-02-12

Invägning
Vikt95.7kg
Midja97.0cm
Stuss102.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skidor, längdåkning 60.0 726
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 100.0 261.0 6.7 49.9 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
100.0 261.0 6.7
11.2%
49.9
83.2%
1.5
5.7%

2010-02-11

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skidor, längdåkning 80.0 968

2010-02-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor kokta 100.0 111.0 24.0 0.0 1.1
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Mörk choklad <70% kakao 100.0 537.0 6.3 63.1 28.8
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
575.0 1468.0 67.8
18.3%
66.3
17.9%
104.0
63.8%

2010-02-09

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Skidor, längdåkning 90.0 1089
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) 125.0 234.0 16.6 0.0 18.8
Räkor kokta 100.0 111.0 24.0 0.0 1.1
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Rapsolja oberik 50.0 442.0 0.0 0.0 50.0
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Köttfärslimpa ugnsstekt hemlagad 200.0 284.0 28.0 8.0 15.4
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
760.0 1714.0 98.5
22.9%
55.5
12.9%
122.1
64.3%
« Äldre inlägg