2021-10-02

« Till Ottoos viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Pasta Äggnudlar 30.0 113.1 4.2 20.5 1.3
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Rödkål 133.0 36.0 1.9 4.9 0.4
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
cevapcici 110.0 264.0 17.6 1.1 20.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
317.0 504.7 24.8
19.9%
29.7
23.8%
30.9
56.3%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer