Ottoos viktdagbok

« Till Ottoos profil

2023-02-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 170.0 195.5 36.6 0.0 5.3
Rapsolja oberik 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Sesamfrön torkade 42.0 244.9 7.4 4.7 21.0
Rödkål 135.0 36.6 1.9 5.0 0.4
Morot 210.0 93.0 1.3 18.3 0.6
Vetemjöl oberik 465.0 1636.8 39.5 336.7 8.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1057.0 2516.2 86.7
14.2%
364.7
59.5%
71.1
26.3%

2023-01-03

Invägning
Vikt74.0kg
Midja77.0cm
Stuss102.0cm

2021-10-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Lök gul röd 29.0 9.3 0.3 1.7 0.0
Grönsaksbuljong pasta/pulver storhushåll 3.0 7.1 0.4 0.7 0.3
Kexchoklad 25.0 128.2 2.1 15.0 6.6
Matlagningsgrädde 15% fett 83.0 134.5 2.5 3.6 12.4
Krossade tomater konserv m lag 133.0 34.6 1.1 6.1 0.3
Kylling o baconsalat 45.0 112.5 3.1 1.8 10.4
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 330.0 155.1 2.0 10.6 0.0
Hallonsylt 10.0 18.5 0.0 4.4 0.0
Kvarg färskost 10% fett Kesella 30.0 45.6 3.8 0.9 3.0
Jordnötter torkade 30.0 176.1 7.7 2.5 14.7
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 150.0 432.0 15.4 81.0 2.8
Basmatiris okokt 41.0 147.2 3.8 31.4 0.4
cevapcici 66.0 158.4 10.6 0.7 12.5
Valnötter 5.0 33.4 0.7 0.6 3.1
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
991.0 1618.7 53.9
14.5%
167.0
44.9%
66.5
40.6%

2021-10-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris okokt 41.0 147.2 3.8 31.4 0.4
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 83.0 134.5 2.5 3.6 12.4
Grönsaksbuljong pasta/pulver storhushåll 3.0 7.1 0.4 0.7 0.3
Lök gul röd 29.0 9.3 0.3 1.7 0.0
cevapcici 66.0 158.4 10.6 0.7 12.5
Krossade tomater konserv m lag 133.0 34.6 1.1 6.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 500.7 19.1
15.4%
46.1
37.2%
25.9
47.4%

2021-10-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Kvarg färskost 10% fett Kesella 20.0 30.4 2.5 0.6 2.0
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 14.0 81.2 0.6 1.8 8.0
Proteinpulver WHEY 100 25.0 95.0 17.5 1.9 1.8
Ägg rått 58.0 81.8 7.3 0.0 5.9
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 73.0 161.3 3.9 29.8 1.2
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 285.0 135.4 9.7 14.2 4.3
Jordnötter torkade 40.0 234.8 10.3 3.3 19.6
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Ost hårdost 38% fett 5.0 21.0 1.0 0.1 1.9
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
726.0 1228.3 73.6
24.6%
78.1
26.1%
65.2
49.4%

2021-10-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Messmör 5% fett berik 33.0 86.2 2.4 15.2 1.6
Ägg rått 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Popcorn mikro 22% fett 76.0 342.0 7.1 32.6 16.8
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Spenat 25.0 4.4 0.5 0.2 0.1
chilihummus 85.0 209.1 5.6 8.4 16.2
Olivolja 2.0 17.7 0.0 0.0 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 15.0 87.0 0.6 1.9 8.6
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 60.0 160.0 4.2 30.8 1.4
Jordnötter torkade 30.0 176.1 7.7 2.5 14.7
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Glass m syntetiskt sötmedel el lightglass ca 6% fett 100.0 138.7 4.3 17.6 5.7
Skinka ytterlår gris 32.0 39.4 6.3 0.0 1.6
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 660.0 310.2 4.0 21.1 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1516.0 2051.7 73.9
16.6%
161.1
36.2%
92.5
47.2%

2021-10-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsylt 25.0 46.2 0.1 10.9 0.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 14.0 81.2 0.6 1.8 8.0
Skinka ytterlår gris 30.0 36.9 5.9 0.0 1.5
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Jordnötssmör 10.0 61.5 2.3 1.4 5.1
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
cevapcici 110.0 264.0 17.6 1.1 20.9
Rödkål 133.0 36.0 1.9 4.9 0.4
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 30.0 56.0 2.4 1.0 4.8
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 307.0 145.8 10.4 15.4 4.6
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 120.0 265.2 6.5 49.0 1.9
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Mjuk chokladkaka 70.0 247.8 4.1 28.3 12.7
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Ägg rått 110.0 155.1 13.9 0.0 11.1
Proteinpulver WHEY 100 20.0 76.0 14.0 1.5 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1300.0 2348.8 112.0
19.4%
167.4
29.0%
130.9
51.5%

2021-10-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg rått 55.0 77.6 6.9 0.0 5.6
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Mjukost smältost 20% fett 25.0 63.3 4.2 0.0 5.2
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Haricots Verts Bönor 85.0 30.6 2.0 4.3 0.3
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Mjuk chokladkaka 105.0 371.7 6.1 42.4 19.1
cevapcici 42.0 100.8 6.7 0.4 8.0
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Majonnäs 80% fett 5.0 35.9 0.0 0.1 4.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 8.0 46.4 0.3 1.0 4.6
Popcorn poppade 60.0 248.4 6.1 33.0 8.7
Olivolja 4.0 35.4 0.0 0.0 4.0
Rödkål 85.0 23.0 1.2 3.1 0.3
cevapcici 67.0 160.8 10.7 0.7 12.7
Smör 80% fett 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 135.0 298.4 7.3 55.1 2.2
Skinka ytterlår gris 35.0 43.0 6.9 0.0 1.7
Rödkål 48.0 13.0 0.7 1.8 0.1
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
896.0 1782.6 65.8
15.2%
160.1
37.0%
91.1
47.8%

2021-10-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Popcorn poppade 70.0 289.8 7.1 38.5 10.2
Hallonsylt 21.0 38.8 0.1 9.1 0.0
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 56.0 123.8 3.0 22.8 0.9
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Mjuk chokladkaka 23.0 81.4 1.3 9.3 4.2
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Matlagningsgrädde 15% fett 20.0 32.4 0.6 0.9 3.0
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Glass veg fett ca 8% 74.0 126.3 2.4 16.8 5.6
Glass veg fett ca 8% 105.0 179.2 3.4 23.8 7.9
Korv bröd ketchup senap 85.0 216.8 8.3 18.4 12.0
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Rödkål 48.0 13.0 0.7 1.8 0.1
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 28.0 52.3 2.2 0.9 4.5
cevapcici 67.0 160.8 10.7 0.7 12.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
679.0 1500.9 43.8
11.9%
168.5
45.9%
68.2
42.2%

2021-10-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta Äggnudlar 30.0 113.1 4.2 20.5 1.3
cevapcici 110.0 264.0 17.6 1.1 20.9
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Rödkål 133.0 36.0 1.9 4.9 0.4
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
317.0 504.7 24.8
19.9%
29.7
23.8%
30.9
56.3%
« Äldre inlägg