Ottoos viktdagbok

« Till Ottoos profil

2023-02-12

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 210.0 93.0 1.3 18.3 0.6
Sesamfrön torkade 42.0 244.9 7.4 4.7 21.0
Kyckling 170.0 195.5 36.6 0.0 5.3
Vetemjöl oberik 465.0 1636.8 39.5 336.7 8.8
Rödkål 135.0 36.6 1.9 5.0 0.4
Rapsolja oberik 35.0 309.4 0.0 0.0 35.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1057.0 2516.2 86.7
14.2%
364.7
59.5%
71.1
26.3%

2023-01-03

Invägning
Vikt74.0kg
Midja77.0cm
Stuss102.0cm

2021-10-11

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Basmatiris okokt 41.0 147.2 3.8 31.4 0.4
cevapcici 66.0 158.4 10.6 0.7 12.5
Hallonsylt 10.0 18.5 0.0 4.4 0.0
Kvarg färskost 10% fett Kesella 30.0 45.6 3.8 0.9 3.0
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Lök gul röd 29.0 9.3 0.3 1.7 0.0
Valnötter 5.0 33.4 0.7 0.6 3.1
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Kylling o baconsalat 45.0 112.5 3.1 1.8 10.4
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 330.0 155.1 2.0 10.6 0.0
Jordnötter torkade 30.0 176.1 7.7 2.5 14.7
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 150.0 432.0 15.4 81.0 2.8
Grönsaksbuljong pasta/pulver storhushåll 3.0 7.1 0.4 0.7 0.3
Kexchoklad 25.0 128.2 2.1 15.0 6.6
Matlagningsgrädde 15% fett 83.0 134.5 2.5 3.6 12.4
Krossade tomater konserv m lag 133.0 34.6 1.1 6.1 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
991.0 1618.7 53.9
14.5%
167.0
44.9%
66.5
40.6%

2021-10-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lök gul röd 29.0 9.3 0.3 1.7 0.0
Basmatiris okokt 41.0 147.2 3.8 31.4 0.4
Krossade tomater konserv m lag 133.0 34.6 1.1 6.1 0.3
Grönsaksbuljong pasta/pulver storhushåll 3.0 7.1 0.4 0.7 0.3
cevapcici 66.0 158.4 10.6 0.7 12.5
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
Matlagningsgrädde 15% fett 83.0 134.5 2.5 3.6 12.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 500.7 19.1
15.4%
46.1
37.2%
25.9
47.4%

2021-10-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Ost hårdost 38% fett 5.0 21.0 1.0 0.1 1.9
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 73.0 161.3 3.9 29.8 1.2
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Kvarg färskost 10% fett Kesella 20.0 30.4 2.5 0.6 2.0
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Ägg rått 58.0 81.8 7.3 0.0 5.9
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 285.0 135.4 9.7 14.2 4.3
Jordnötter torkade 40.0 234.8 10.3 3.3 19.6
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 14.0 81.2 0.6 1.8 8.0
Proteinpulver WHEY 100 25.0 95.0 17.5 1.9 1.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
726.0 1228.3 73.6
24.6%
78.1
26.1%
65.2
49.4%

2021-10-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordnötter torkade 30.0 176.1 7.7 2.5 14.7
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Glass m syntetiskt sötmedel el lightglass ca 6% fett 100.0 138.7 4.3 17.6 5.7
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Messmör 5% fett berik 33.0 86.2 2.4 15.2 1.6
Skinka ytterlår gris 32.0 39.4 6.3 0.0 1.6
Starköl el exportöl 5,6 vol. % 660.0 310.2 4.0 21.1 0.0
Olivolja 2.0 17.7 0.0 0.0 2.0
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 15.0 87.0 0.6 1.9 8.6
Rågsiktsbröd ca 4% fibrer 60.0 160.0 4.2 30.8 1.4
Ägg rått 60.0 84.6 7.6 0.0 6.1
Popcorn mikro 22% fett 76.0 342.0 7.1 32.6 16.8
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Spenat 25.0 4.4 0.5 0.2 0.1
chilihummus 85.0 209.1 5.6 8.4 16.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1516.0 2051.7 73.9
16.6%
161.1
36.2%
92.5
47.2%

2021-10-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Mjuk chokladkaka 70.0 247.8 4.1 28.3 12.7
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Spenat fryst 55.0 12.1 1.5 0.3 0.3
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Hallonsylt 25.0 46.2 0.1 10.9 0.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 14.0 81.2 0.6 1.8 8.0
Skinka ytterlår gris 30.0 36.9 5.9 0.0 1.5
Spenatpasta färsk okokt 30.0 81.0 3.3 14.4 0.8
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Ägg rått 110.0 155.1 13.9 0.0 11.1
Proteinpulver WHEY 100 20.0 76.0 14.0 1.5 1.4
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 120.0 265.2 6.5 49.0 1.9
Valnötter 10.0 66.9 1.4 1.3 6.2
Ost hårdost 38% fett 20.0 84.0 4.0 0.3 7.6
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
"kyckling" hälsans kök 60.0 90.6 13.8 0.7 2.8
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Jordnötssmör 10.0 61.5 2.3 1.4 5.1
Vitlök 6.0 9.6 0.4 1.9 0.0
cevapcici 110.0 264.0 17.6 1.1 20.9
Rödkål 133.0 36.0 1.9 4.9 0.4
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 30.0 56.0 2.4 1.0 4.8
Matlagningsgrädde 15% fett 23.0 37.3 0.7 1.0 3.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 307.0 145.8 10.4 15.4 4.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1300.0 2348.8 112.0
19.4%
167.4
29.0%
130.9
51.5%

2021-10-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 135.0 298.4 7.3 55.1 2.2
Olivolja 4.0 35.4 0.0 0.0 4.0
Rödkål 85.0 23.0 1.2 3.1 0.3
cevapcici 67.0 160.8 10.7 0.7 12.7
Ägg rått 55.0 77.6 6.9 0.0 5.6
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Mjukost smältost 20% fett 25.0 63.3 4.2 0.0 5.2
Skinka ytterlår gris 35.0 43.0 6.9 0.0 1.7
Rödkål 48.0 13.0 0.7 1.8 0.1
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Majonnäs 80% fett 5.0 35.9 0.0 0.1 4.0
Pestosås m basilika pinjenötter cashewnötter 8.0 46.4 0.3 1.0 4.6
Popcorn poppade 60.0 248.4 6.1 33.0 8.7
Smör 80% fett 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
Tomat 30.0 6.6 0.2 1.1 0.1
Ost hårdost 38% fett 10.0 42.0 2.0 0.1 3.8
Haricots Verts Bönor 85.0 30.6 2.0 4.3 0.3
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Mjuk chokladkaka 105.0 371.7 6.1 42.4 19.1
cevapcici 42.0 100.8 6.7 0.4 8.0
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
896.0 1782.6 65.8
15.2%
160.1
37.0%
91.1
47.8%

2021-10-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Korv bröd ketchup senap 85.0 216.8 8.3 18.4 12.0
Olivolja 3.0 26.5 0.0 0.0 3.0
Rödkål 48.0 13.0 0.7 1.8 0.1
Matlagningsgrädde 15% fett 20.0 32.4 0.6 0.9 3.0
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Popcorn poppade 70.0 289.8 7.1 38.5 10.2
Hallonsylt 21.0 38.8 0.1 9.1 0.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 28.0 52.3 2.2 0.9 4.5
cevapcici 67.0 160.8 10.7 0.7 12.7
Pasta Äggnudlar 20.0 75.4 2.8 13.6 0.8
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Glass veg fett ca 8% 74.0 126.3 2.4 16.8 5.6
Glass veg fett ca 8% 105.0 179.2 3.4 23.8 7.9
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer 56.0 123.8 3.0 22.8 0.9
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Mjuk chokladkaka 23.0 81.4 1.3 9.3 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
679.0 1500.9 43.8
11.9%
168.5
45.9%
68.2
42.2%

2021-10-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rödkål 133.0 36.0 1.9 4.9 0.4
Matlagningsgrädde 15% fett 22.0 35.6 0.7 0.9 3.3
Vitlök 5.0 8.0 0.3 1.6 0.0
Olivolja 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Lök gul röd 12.0 3.8 0.1 0.7 0.0
Pasta Äggnudlar 30.0 113.1 4.2 20.5 1.3
cevapcici 110.0 264.0 17.6 1.1 20.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
317.0 504.7 24.8
19.9%
29.7
23.8%
30.9
56.3%
« Äldre inlägg