PiaFridas viktdagbok

« Till PiaFridas profil

2011-02-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Jasminris kokt 70.0 81.3 1.7 18.0 0.1
Glass Sia, Vanilj 50.0 105.0 2.0 10.5 6.0
Grädde, Milda visp 20% 50.0 110.0 1.5 2.5 10.0
Våfflor äggvåfflor 150.0 370.5 9.9 37.0 20.0
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g 125.0 150.0 6.6 2.9 12.5
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 400.0 72.0 3.6 10.8 0.4
Vårulle kyckling Daloon 90g 90.0 135.0 3.9 16.8 4.6
Caesar dressing FELIX, 3% 25.0 17.5 0.2 2.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1035.0 1074.3 29.9
11.4%
107.4
41.1%
54.6
47.4%

2011-02-08

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g 225.0 270.0 11.9 5.2 22.5
Jasminris kokt 60.0 69.7 1.4 15.4 0.1
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 400.0 72.0 3.6 10.8 0.4
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 75.0 292.5 3.0 60.0 5.6
Sharon 100.0 76.2 0.6 16.9 0.2
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett 20.0 63.0 6.3 0.2 4.2
Vitkål kokt 200.0 64.0 3.4 9.4 0.2
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal 25.0 122.5 2.4 14.2 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1205.0 1114.9 35.6
12.9%
139.1
50.6%
44.2
36.5%

2011-02-07

Invägning
Vikt69.5kg
Midja76.0cm
Stuss99.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Glass Sia, Vanilj 150.0 315.0 6.0 31.5 18.0
Vitkål kokt 200.0 64.0 3.4 9.4 0.2
Caesar dressing FELIX, 3% 20.0 14.0 0.2 1.8 0.6
Apelsin 165.0 85.8 1.3 17.8 0.2
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett 20.0 63.0 6.3 0.2 4.2
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 400.0 72.0 3.6 10.8 0.4
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal 25.0 122.5 2.4 14.2 6.0
Jasminris kokt 85.0 98.7 2.0 21.8 0.2
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g 300.0 360.0 15.9 6.9 30.0
Grädde, Milda visp 20% 40.0 88.0 1.2 2.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1405.0 1283.0 42.3
13.5%
116.4
37.2%
67.8
49.2%

2011-02-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ost hårdost 17% fett 20.0 56.0 6.0 0.3 3.5
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 30.0 82.2 3.4 14.2 1.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 400.0 72.0 3.6 10.8 0.4
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Kycklingpytt Felix 350g/port 350.0 455.0 17.5 49.0 22.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 75.0 292.5 3.0 60.0 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1036.0 1219.7 41.8
13.6%
156.2
50.7%
48.5
35.7%

2011-02-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskgratäng med potatismos Findus 300.0 330.0 19.5 27.0 16.5
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 60.0 155.4 5.0 29.3 1.4
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Caesar dressing FELIX, 3% 20.0 14.0 0.2 1.8 0.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 15.0 81.0 0.3 0.3 9.0
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 75.0 292.5 3.0 60.0 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
900.0 1095.9 42.7
15.5%
133.9
48.6%
43.6
35.9%

2011-02-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis m skal bakad u salt 320.0 291.8 5.4 62.1 0.3
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Sharon 86.0 65.5 0.5 14.5 0.2
Majonnäs, lätt, Findus 20.0 62.0 0.2 1.2 6.4
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Ost hårdost 17% fett 40.0 112.0 12.0 0.5 6.9
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 92.0 238.3 7.6 44.9 2.2
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Kräfta konserv el kokt 70.0 65.8 12.6 0.8 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1053.0 1109.4 44.5
16.5%
139.6
51.8%
37.6
31.7%

2011-02-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Mörk choklad, >70 % kakao 40.0 228.8 3.9 20.3 14.8
Ost hårdost 17% fett 41.0 114.8 12.3 0.5 7.1
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 88.0 227.9 7.3 42.9 2.1
Sharon 100.0 76.2 0.6 16.9 0.2
Lax urtagen varmrökt 140.0 236.6 31.6 0.0 12.2
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 75.0 292.5 3.0 60.0 5.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Majonnäs, lätt, Findus 20.0 62.0 0.2 1.2 6.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
929.0 1512.8 65.1
17.2%
157.4
41.6%
68.7
41.2%

2011-02-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 160.0 88.3 0.3 19.8 0.2
Caesar dressing FELIX, 3% 25.0 17.5 0.2 2.2 0.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Fiskthaigryta, lax 130.0 243.9 12.7 4.4 19.2
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal 35.0 171.5 3.3 20.0 8.4
Lätta dinkel kex, Göteborgs 1st/1,8g/7kal 25.0 102.5 2.4 19.0 1.8
Banan 60.0 60.0 1.0 13.0 0.0
Jasminris kokt 80.0 92.9 1.9 20.6 0.2
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett 50.0 157.5 15.7 0.4 10.4
Vitkål kokt 150.0 48.0 2.6 7.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1174.1 49.5
17.1%
107.2
37.1%
58.4
45.8%

2011-02-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Våfflor äggvåfflor 120.0 296.4 7.9 29.6 16.0
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Fiskthaigryta, lax 200.0 375.2 19.6 6.8 29.6
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 70.0 273.0 2.8 56.0 5.2
Caesar dressing FELIX, 3% 25.0 17.5 0.2 2.2 0.8
Jasminris kokt 80.0 92.9 1.9 20.6 0.2
Grädde, Milda visp 20% 40.0 88.0 1.2 2.0 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
935.0 1282.0 39.3
12.3%
132.3
41.4%
65.1
46.3%

2011-01-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskthaigryta, lax 300.0 562.8 29.4 10.2 44.4
Apelsin 320.0 166.4 2.6 34.6 0.3
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett 75.0 292.5 3.0 60.0 5.6
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Sharon 100.0 76.2 0.6 16.9 0.2
Jasminris kokt 100.0 116.1 2.4 25.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1195.0 1268.0 40.7
13.0%
155.5
49.9%
51.0
37.1%

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Crème fraiche 5% fet 100.0 85.0 3.0 7.0 5.0
Caesar dressing FELIX, 3% 25.0 17.5 0.2 2.2 0.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 30.0 162.0 0.6 0.6 18.0
Stenbitskaviar 15.0 17.7 2.1 0.4 0.8
Majonnäs, lätt, Findus 40.0 124.0 0.4 2.4 12.8
Potatis m skal bakad i aluminiumfolie u salt 320.0 284.2 4.8 57.9 1.9
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing 300.0 54.0 2.7 8.1 0.3
Kycklingbröstfilé u skinn 70.0 73.5 16.2 0.0 0.8
Kräfta konserv el kokt 50.0 47.0 9.0 0.6 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 864.9 39.0
18.4%
79.2
37.3%
41.4
44.3%
Nyare inlägg »