| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 400.0 | 902.8 | 42.4 | 86.0 | 42.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 400.0 | 902.8 | 42.4 19.0% | 86.0 38.4% | 42.0 42.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 30.0 | 94.5 | 9.4 | 0.3 | 6.2 | 
| Caesar dressing FELIX, 3% | 30.0 | 21.0 | 0.3 | 2.7 | 0.9 | 
| Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 | 
| Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 30.0 | 147.0 | 2.8 | 17.1 | 7.2 | 
| Jasminris kokt | 90.0 | 104.5 | 2.2 | 23.1 | 0.2 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Skagen Ost mjukost tub Kavli | 30.0 | 67.5 | 5.4 | 0.3 | 5.1 | 
| Lätta dinkel kex, Göteborgs 1st/1,8g/7kal | 30.0 | 123.0 | 2.8 | 22.8 | 2.1 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 130.0 | 214.2 | 38.2 | 0.0 | 6.5 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 70.0 | 181.3 | 5.8 | 34.2 | 1.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 880.0 | 1163.0 | 79.7 27.9% | 111.9 39.2% | 41.5 32.9% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 | 
| Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 80.0 | 207.2 | 6.6 | 39.0 | 1.9 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Yoghurtglass GB | 100.0 | 150.0 | 2.2 | 21.0 | 5.0 | 
| KEX Choklad | 25.0 | 127.5 | 2.5 | 15.0 | 6.5 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Grädde, Milda visp 20% | 40.0 | 88.0 | 1.2 | 2.0 | 8.0 | 
| Ost hårdost 17% fett | 26.0 | 72.8 | 7.8 | 0.3 | 4.5 | 
| Pannkaka tunn m lättmjölk stekt | 200.0 | 368.0 | 14.4 | 42.2 | 15.2 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 50.0 | 82.4 | 14.7 | 0.0 | 2.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1051.0 | 1352.0 | 55.8 17.0% | 158.0 48.0% | 50.8 35.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 68.0 | 176.1 | 5.6 | 33.2 | 1.6 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 50.0 | 82.4 | 14.7 | 0.0 | 2.5 | 
| Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 | 
| Ost hårdost 17% fett | 26.0 | 72.8 | 7.8 | 0.3 | 4.5 | 
| Mjuk nötkaka | 55.0 | 245.1 | 5.3 | 18.2 | 16.5 | 
| KEX Choklad | 25.0 | 127.5 | 2.5 | 15.0 | 6.5 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 | 
| Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 754.0 | 960.0 | 42.3 18.0% | 105.2 44.7% | 38.8 37.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Choklad o chokladpraliner | 10.0 | 54.7 | 0.7 | 5.4 | 3.4 | 
| Banan | 93.0 | 93.0 | 1.6 | 20.2 | 0.0 | 
| Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 | 
| Kycklingpytt Felix 350g/port | 250.0 | 325.0 | 12.5 | 35.0 | 16.2 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Skumbilar Ahlgrens bilar | 10.0 | 36.9 | 0.7 | 8.4 | 0.0 | 
| Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 | 
| Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 4.0 | 19.6 | 0.4 | 2.3 | 1.0 | 
| Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 | 
| Rödbeta inlagd u lag | 50.0 | 32.5 | 0.5 | 6.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1012.0 | 1025.2 | 26.2 10.2% | 157.7 61.4% | 32.2 28.4% | 
Ja det går inte så snabbt ner och det går lite upp ibland... Men det är väl det långa loppet som räknas ;))
Invägning| Vikt | 69.0kg | 
| Midja | 75.0cm | 
| Stuss | 99.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Sharon | 100.0 | 76.2 | 0.6 | 16.9 | 0.2 | 
| Jasminris kokt | 80.0 | 92.9 | 1.9 | 20.6 | 0.2 | 
| Choklad o chokladpraliner | 38.0 | 207.9 | 2.8 | 20.4 | 12.8 | 
| Rotfrukter mix, morot,kålrot,palstern,blomkål | 200.0 | 86.0 | 2.4 | 15.0 | 1.0 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Vårulle kyckling Daloon 90g | 180.0 | 270.0 | 7.7 | 33.7 | 9.2 | 
| Mjuk nötkaka | 37.0 | 164.9 | 3.6 | 12.2 | 11.1 | 
| Banan | 104.0 | 104.0 | 1.8 | 22.6 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1139.0 | 1073.9 | 24.4 9.5% | 152.2 59.5% | 34.9 31.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Choklad o chokladpraliner | 32.0 | 175.0 | 2.4 | 17.2 | 10.8 | 
| Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 | 
| Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 | 
| Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 88.0 | 227.9 | 7.3 | 42.9 | 2.1 | 
| Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 | 
| Torsk panerad stekt | 160.0 | 225.3 | 26.6 | 7.4 | 9.8 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 941.0 | 1322.7 | 58.6 17.7% | 145.9 44.2% | 55.4 38.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 | 
| Äggakaka | 150.0 | 207.0 | 11.1 | 15.6 | 11.1 | 
| Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 160.0 | 263.7 | 47.0 | 0.0 | 8.0 | 
| Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 65.0 | 168.4 | 5.4 | 31.7 | 1.6 | 
| Choklad o chokladpraliner | 36.0 | 196.9 | 2.7 | 19.3 | 12.1 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 30.0 | 117.0 | 1.2 | 24.0 | 2.2 | 
| Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1026.0 | 1297.0 | 81.1 25.3% | 119.8 37.3% | 52.9 37.4% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Grädde, Milda visp 20% | 50.0 | 110.0 | 1.5 | 2.5 | 10.0 | 
| Jasminris kokt | 70.0 | 81.3 | 1.7 | 18.0 | 0.1 | 
| Våfflor äggvåfflor | 150.0 | 370.5 | 9.9 | 37.0 | 20.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Glass Sia, Vanilj | 50.0 | 105.0 | 2.0 | 10.5 | 6.0 | 
| Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 | 
| Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g | 125.0 | 150.0 | 6.6 | 2.9 | 12.5 | 
| Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 | 
| Vårulle kyckling Daloon 90g | 90.0 | 135.0 | 3.9 | 16.8 | 4.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1035.0 | 1074.3 | 29.9 11.4% | 107.4 41.1% | 54.6 47.4% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
