2014-11-12

« Till Sjollans viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 100.0 259.0 8.3 48.8 2.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Rökt kalkon 30.0 39.9 7.2 0.0 1.2
Sött vetebröd kanelbullar hembakta 60.0 193.0 4.0 27.0 7.4
Karameller syrliga 200.0 790.0 6.0 188.4 0.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 100.0 206.0 19.1 0.0 14.5
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
560.0 1697.9 49.4
11.8%
295.4
70.7%
32.2
17.5%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer