2014-03-13 äpple

« Till Tuaregs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt 60.0 46.6 1.1 9.8 0.1
Ost hårdost 26% fett 18.0 61.2 4.4 0.2 4.7
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Ägg kokt 200.0 280.0 25.2 0.0 20.4
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Lök gul fryst 30.0 8.7 0.4 1.2 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 80.0 92.8 17.7 0.0 2.4
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
683.0 603.3 50.2
33.8%
35.0
23.6%
27.9
42.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer