Tuaregs viktdagbok

« Till Tuaregs profil

2014-09-01

Invägning
Vikt74.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
445.0 406.0 124.5
55.3%
43.1
19.2%
25.3
25.5%

2014-08-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Senap svensk 20.0 33.0 1.1 4.0 1.3
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 579.0 124.0
45.4%
67.6
24.7%
36.0
29.9%

2014-08-25

Invägning
Vikt74.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Falu rågrut 200.0 80.0 24.0 22.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Rökt skinka gris 6% fett 15.0 20.7 3.2 0.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
740.0 595.9 148.2
52.0%
63.5
22.3%
32.3
25.7%

2014-08-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Senap svensk 25.0 41.2 1.4 5.0 1.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Soldatens Ärtsoppa 500.0 260.0 25.0 25.0 15.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 588.0 121.7
45.8%
63.7
24.0%
35.5
30.3%

2014-08-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 189.8 11.9
26.1%
18.1
39.6%
6.9
34.3%

2014-06-12 martin

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Senap svensk 15.0 24.8 0.9 3.0 1.0
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1115.0 591.6 126.7
45.8%
67.4
24.4%
36.3
29.8%

2014-06-02

Invägning
Vikt75.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 12.0 42.6 1.2 7.9 0.3
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Makril i tomatsås 100.0 180.0 75.0 12.0 16.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
547.0 536.0 172.4
55.4%
60.1
19.3%
34.6
25.2%

2014-05-26

Invägning
Vikt75.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Banan 105.0 105.0 1.8 22.8 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
403.0 495.6 105.0
48.1%
55.1
25.2%
25.7
26.7%

2014-05-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Senap svensk 20.0 33.0 1.1 4.0 1.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1030.0 574.6 44.9
26.4%
67.9
40.0%
25.2
33.6%

2014-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 75.0 35.6 2.6 3.8 1.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 20.0 27.6 4.2 0.0 1.2
Grönsaksbuljong ätf 500.0 25.0 2.0 2.0 1.0
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Morot 125.0 55.4 0.8 10.9 0.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Äpple m skal 195.0 107.6 0.4 24.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1088.0 527.8 103.6
45.3%
76.0
33.2%
21.6
21.4%
« Äldre inlägg