Tuaregs viktdagbok

« Till Tuaregs profil

2014-09-01

Invägning
Vikt74.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
445.0 406.0 124.5
55.3%
43.1
19.2%
25.3
25.5%

2014-08-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Senap svensk 20.0 33.0 1.1 4.0 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
940.0 579.0 124.0
45.4%
67.6
24.7%
36.0
29.9%

2014-08-25

Invägning
Vikt74.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Falu rågrut 200.0 80.0 24.0 22.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Rökt skinka gris 6% fett 15.0 20.7 3.2 0.0 0.9
Falu rågrut 100.0 40.0 12.0 11.0 0.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
740.0 595.9 148.2
52.0%
63.5
22.3%
32.3
25.7%

2014-08-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Soldatens Ärtsoppa 500.0 260.0 25.0 25.0 15.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Senap svensk 25.0 41.2 1.4 5.0 1.6
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 588.0 121.7
45.8%
63.7
24.0%
35.5
30.3%

2014-08-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
450.0 189.8 11.9
26.1%
18.1
39.6%
6.9
34.3%

2014-06-12 martin

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Gurka 200.0 28.0 1.6 4.4 0.0
Senap svensk 15.0 24.8 0.9 3.0 1.0
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1115.0 591.6 126.7
45.8%
67.4
24.4%
36.3
29.8%

2014-06-02

Invägning
Vikt75.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 12.0 42.6 1.2 7.9 0.3
Rökt skinka gris 3% fett 10.0 11.6 2.2 0.0 0.3
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Makril i tomatsås 100.0 180.0 75.0 12.0 16.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
547.0 536.0 172.4
55.4%
60.1
19.3%
34.6
25.2%

2014-05-26

Invägning
Vikt75.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Banan 105.0 105.0 1.8 22.8 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Makril i tomatsås 125.0 225.0 93.8 15.0 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
403.0 495.6 105.0
48.1%
55.1
25.2%
25.7
26.7%

2014-05-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Soldatens Ärtsoppa 750.0 390.0 37.5 37.5 22.5
Rökt skinka gris 6% fett 10.0 13.8 2.1 0.0 0.6
Senap svensk 20.0 33.0 1.1 4.0 1.3
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1030.0 574.6 44.9
26.4%
67.9
40.0%
25.2
33.6%

2014-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 20.0 27.6 4.2 0.0 1.2
Grönsaksbuljong ätf 500.0 25.0 2.0 2.0 1.0
Morot 125.0 55.4 0.8 10.9 0.4
Martins macka ägg o skinka 100.0 125.0 85.0 20.0 12.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 75.0 35.6 2.6 3.8 1.1
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 23.0 81.6 2.3 15.1 0.6
Äpple m skal 195.0 107.6 0.4 24.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1088.0 527.8 103.6
45.3%
76.0
33.2%
21.6
21.4%
« Äldre inlägg