2010-09-29

« Till annalundins viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Lingonsylt 20.0 32.0 0.0 7.7 0.0
Päron 100.0 53.6 0.4 10.9 0.1
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd 50.0 173.0 3.2 35.6 1.0
Hamburgare stekt fryst 100.0 280.0 16.1 3.8 22.5
Färskost 33% fett Cantadou 15.0 51.0 1.5 0.4 5.0
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Wienerkorv 23% fett 80.0 207.2 7.8 3.1 18.4
Kantarellstuvning 30.0 50.1 1.2 2.8 3.7
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Morot 140.0 62.0 0.8 12.2 0.4
Äpple m skal 20.0 11.0 0.0 2.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1295.0 1699.9 69.1
16.5%
191.7
45.9%
69.2
37.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer