ekroths viktdagbok

« Till ekroths profil

2011-09-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 300.0 798.0 24.6 143.1 10.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 20.0 72.0 0.0 0.8 8.0
Apelsinmarmelad 40.0 94.0 0.0 22.8 0.0
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Grillad kyckling m skinn 125.0 244.0 30.6 0.0 13.5
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
810.0 1513.0 60.7
16.4%
222.1
60.0%
38.5
23.6%

2011-09-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd 100.0 248.0 11.5 27.0 10.1
Blåbärssylt 20.0 30.0 0.0 7.0 0.1
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Fruktsallad 125.0 113.0 1.2 20.0 2.2
Glass veg fett 12% 75.0 150.0 2.8 14.5 9.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
695.0 1414.0 40.2
11.6%
181.0
52.0%
55.9
36.4%

2011-09-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 200.0 484.0 24.8 37.8 25.4
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Varmkorv kokt 200.0 576.0 25.4 17.8 45.2
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
846.0 1868.0 77.8
16.9%
197.3
42.9%
81.4
40.2%

2011-09-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt84.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Pannbiff blandfärs stekt 125.0 209.0 13.8 7.8 13.4
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 300.0 777.0 24.9 146.4 7.2
Löksås 70.0 56.0 1.4 4.3 3.6
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1256.0 1793.0 71.5
16.4%
257.0
59.1%
46.8
24.4%