ekroths viktdagbok

« Till ekroths profil

2011-09-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Grillad kyckling m skinn 125.0 244.0 30.6 0.0 13.5
Apelsinmarmelad 40.0 94.0 0.0 22.8 0.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 300.0 798.0 24.6 143.1 10.8
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 20.0 72.0 0.0 0.8 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
810.0 1513.0 60.7
16.4%
222.1
60.0%
38.5
23.6%

2011-09-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Blåbärssylt 20.0 30.0 0.0 7.0 0.1
Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd 100.0 248.0 11.5 27.0 10.1
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Fruktsallad 125.0 113.0 1.2 20.0 2.2
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Glass veg fett 12% 75.0 150.0 2.8 14.5 9.0
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
695.0 1414.0 40.2
11.6%
181.0
52.0%
55.9
36.4%

2011-09-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Varmkorv kokt 200.0 576.0 25.4 17.8 45.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 200.0 484.0 24.8 37.8 25.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
846.0 1868.0 77.8
16.9%
197.3
42.9%
81.4
40.2%

2011-09-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt84.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannbiff blandfärs stekt 125.0 209.0 13.8 7.8 13.4
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 300.0 777.0 24.9 146.4 7.2
Löksås 70.0 56.0 1.4 4.3 3.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1256.0 1793.0 71.5
16.4%
257.0
59.1%
46.8
24.4%