2011-03-21

« Till elinors viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Cashewnötter 50.0 295.0 7.6 13.0 23.2
Lök gul röd 100.0 32.0 1.2 6.0 0.1
Råkost u dressing 200.0 62.8 2.0 11.2 0.2
flap jack 200.0 200.0 18.0 90.0 18.0
Morot 100.0 44.3 0.6 8.7 0.3
Kikärter torkade kokta u salt 50.0 80.5 4.4 11.6 1.3
Linser torkade kokta u salt 200.0 210.0 15.6 31.2 0.6
Krossade tomater konserv m lag 100.0 26.0 0.8 4.6 0.2
Ägg rått 140.0 197.4 17.6 0.0 14.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1240.0 1279.0 72.7
17.8%
201.4
49.4%
58.8
32.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer