2009-11-02

« Till giselas viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt kalkon 15.0 20.0 3.6 0.0 0.6
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Dressing ca 25% fett 50.0 132.0 0.2 4.8 12.6
Havregrynsgröt 250.0 170.0 6.0 26.5 3.2
Kräfta konserv el kokt 50.0 47.0 9.0 0.6 1.0
Mjukost smältost 8% fett 5.0 7.3 0.9 0.0 0.4
Fruktsallad 100.0 90.4 1.0 16.0 1.8
Bruna bönor konserv 150.0 148.2 6.6 23.6 1.4
Kyckling 70.0 80.5 15.0 0.0 2.2
Mjukost smältost ca 16% fett 30.0 62.0 4.8 0.4 4.6
Basmatiris kokt 300.0 358.2 9.3 76.5 0.9
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 100.0 240.0 7.4 45.4 1.4
Majskolv 80.0 100.0 3.1 17.7 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1400.0 1533.6 73.9
20.0%
221.5
60.0%
32.4
19.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer