2014-05-22

« Till hafflingcarlssons viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Rökt skinka gris 3% fett 70.0 81.2 15.5 0.0 2.1
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Pasta kokt m salt 130.0 168.4 5.8 33.7 0.5
Mörk choklad <70% kakao 11.0 59.1 0.7 6.9 3.2
fullkornsbröd osöt va gott 140.0 267.4 7.3 48.0 1.8
Ost hårdost 17% fett 45.0 126.0 13.5 0.6 7.8
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
Gräddglass 12% fett 95.0 198.6 3.3 20.7 11.4
Älgfärsbiffar stekta 125.0 183.0 27.2 8.8 3.9
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Köttfärssås älgfärs 100.0 86.7 10.1 3.5 3.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1126.0 1523.1 108.0
25.9%
212.2
50.9%
42.6
23.2%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer