hafflingcarlssons viktdagbok

« Till hafflingcarlssons profil

2014-06-08

Invägning
Vikt114.4kg
Midja111.0cm

2014-06-07

Invägning
Vikt114.9kg
Midja110.0cm

2014-05-26

Invägning
Vikt116.4kg
Midja111.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
lantbröd morot 40.0 104.0 3.8 17.6 1.8
Kycklingsallad m dressing 325.0 343.5 39.6 15.3 13.0
Fläskkött grillat 130.0 335.4 33.8 0.0 22.4
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
Kaviar rökt 5.0 19.5 0.6 0.6 1.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
rågi 26.0 88.4 2.3 17.4 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1199.8 110.6
31.9%
111.1
32.1%
54.9
36.0%

2014-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Mörk choklad <70% kakao 60.0 322.2 3.8 37.9 17.3
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
groving 90.0 252.0 8.1 47.7 3.2
fazer rågform 45.0 99.0 3.4 19.4 0.9
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 50.0 112.0 1.3 3.4 10.5
Färskpotatis kokt u salt 150.0 117.0 2.4 24.6 0.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Rostbiff nöt ugnsstekt 150.0 205.5 36.9 0.0 6.3
rågi 12.0 40.8 1.1 8.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
744.0 1385.5 96.5
28.0%
141.6
41.1%
47.1
31.0%

2014-05-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärssås älgfärs 100.0 86.7 10.1 3.5 3.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Älgfärsbiffar stekta 125.0 183.0 27.2 8.8 3.9
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Pasta kokt m salt 130.0 168.4 5.8 33.7 0.5
Mörk choklad <70% kakao 11.0 59.1 0.7 6.9 3.2
Rökt skinka gris 3% fett 70.0 81.2 15.5 0.0 2.1
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
fullkornsbröd osöt va gott 140.0 267.4 7.3 48.0 1.8
Ost hårdost 17% fett 45.0 126.0 13.5 0.6 7.8
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
Gräddglass 12% fett 95.0 198.6 3.3 20.7 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1126.0 1523.1 108.0
25.9%
212.2
50.9%
42.6
23.2%

2014-05-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 13.0 15.1 2.9 0.0 0.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
groving 100.0 280.0 9.0 53.0 3.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Älghögrev 170.0 192.1 38.2 0.3 3.9
Kycklingsallad m dressing 375.0 396.4 45.8 17.6 15.0
Kycklingbröstfilé u skinn 70.0 73.5 16.2 0.0 0.8
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 25.0 68.8 0.5 1.1 7.0
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
fullkornsbröd osöt va gott 67.0 128.0 3.5 23.0 0.9
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1095.0 1470.9 141.8
35.9%
142.0
36.0%
49.0
28.1%

2014-05-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett 90.0 275.6 3.3 25.2 18.2
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Banan 150.0 150.0 2.6 32.6 0.0
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 40.0 46.4 8.8 0.0 1.2
groving 100.0 280.0 9.0 53.0 3.5
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Köttfärssås älgfärs 100.0 86.7 10.1 3.5 3.3
mangoraja 10.0 52.0 0.0 1.3 5.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Kex Singoalla 15.0 71.1 0.6 10.6 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1460.7 72.6
20.0%
179.3
49.4%
48.9
30.6%

2014-05-19

Invägning
Vikt114.4kg
Midja108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Värmlandskorv ca 18% fett kokt 75.0 167.2 4.9 6.4 13.6
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Älghögrev 125.0 141.2 28.1 0.2 2.9
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Mörk choklad, >70 % kakao 10.0 57.2 1.0 5.1 3.7
groving 36.0 100.8 3.2 19.1 1.3
fullkornsbröd osöt va gott 82.0 156.6 4.3 28.1 1.1
Senap svensk 10.0 16.5 0.6 2.0 0.6
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 110.0 322.4 7.9 62.3 3.4
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
823.0 1330.5 76.6
21.5%
185.2
51.9%
42.0
26.7%

2014-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
lallerstetts bea 20.0 144.0 0.3 0.1 16.1
Älgstek 100.0 133.3 29.0 0.0 1.7
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Amerikanska cookies choklad 24.0 116.6 1.2 15.2 5.5
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 75.0 162.5 2.4 24.0 5.7
rågi 23.0 78.2 2.1 15.4 0.3
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Mörk choklad <70% kakao 12.0 64.4 0.8 7.6 3.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärssås älgfärs 150.0 130.0 15.2 5.2 5.0
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Chips smaksatta 34% fett 25.0 131.5 1.4 12.8 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
744.0 1325.0 79.5
22.1%
144.7
40.3%
59.6
37.6%

2014-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost 20% fett 30.0 76.0 5.0 0.0 6.2
wasa mjukt 100.0 260.0 9.5 46.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
130.0 336.0 14.5
17.6%
46.0
55.8%
9.7
26.7%
« Äldre inlägg