| Vikt | 116.4kg | 
| Midja | 111.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| rågi | 26.0 | 88.4 | 2.3 | 17.4 | 0.4 | 
| kvarg 0,3 fett | 150.0 | 93.0 | 18.0 | 43.5 | 4.5 | 
| Kaviar rökt | 5.0 | 19.5 | 0.6 | 0.6 | 1.6 | 
| kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Kycklingsallad m dressing | 325.0 | 343.5 | 39.6 | 15.3 | 13.0 | 
| Fläskkött grillat | 130.0 | 335.4 | 33.8 | 0.0 | 22.4 | 
| lantbröd morot | 40.0 | 104.0 | 3.8 | 17.6 | 1.8 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 841.0 | 1199.8 | 110.6 31.9% | 111.1 32.1% | 54.9 36.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| rågi | 12.0 | 40.8 | 1.1 | 8.0 | 0.2 | 
| Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 50.0 | 112.0 | 1.3 | 3.4 | 10.5 | 
| Färskpotatis kokt u salt | 150.0 | 117.0 | 2.4 | 24.6 | 0.2 | 
| Rostbiff nöt ugnsstekt | 150.0 | 205.5 | 36.9 | 0.0 | 6.3 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 | 
| Mörk choklad <70% kakao | 60.0 | 322.2 | 3.8 | 37.9 | 17.3 | 
| fazer rågform | 45.0 | 99.0 | 3.4 | 19.4 | 0.9 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 22.0 | 25.5 | 4.9 | 0.0 | 0.7 | 
| groving | 90.0 | 252.0 | 8.1 | 47.7 | 3.2 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 744.0 | 1385.5 | 96.5 28.0% | 141.6 41.1% | 47.1 31.0% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| kvarg 0,3 fett | 150.0 | 93.0 | 18.0 | 43.5 | 4.5 | 
| Gräddglass 12% fett | 95.0 | 198.6 | 3.3 | 20.7 | 11.4 | 
| Älgfärsbiffar stekta | 125.0 | 183.0 | 27.2 | 8.8 | 3.9 | 
| Potatis kokt | 100.0 | 77.7 | 1.8 | 16.4 | 0.1 | 
| Pasta kokt m salt | 130.0 | 168.4 | 5.8 | 33.7 | 0.5 | 
| Mörk choklad <70% kakao | 11.0 | 59.1 | 0.7 | 6.9 | 3.2 | 
| fullkornsbröd osöt va gott | 140.0 | 267.4 | 7.3 | 48.0 | 1.8 | 
| Ost hårdost 17% fett | 45.0 | 126.0 | 13.5 | 0.6 | 7.8 | 
| Köttfärssås älgfärs | 100.0 | 86.7 | 10.1 | 3.5 | 3.3 | 
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 70.0 | 81.2 | 15.5 | 0.0 | 2.1 | 
| kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1126.0 | 1523.1 | 108.0 25.9% | 212.2 50.9% | 42.6 23.2% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| kvarg vanilj | 100.0 | 92.0 | 6.2 | 16.1 | 0.1 | 
| Kycklingsallad m dressing | 375.0 | 396.4 | 45.8 | 17.6 | 15.0 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 70.0 | 73.5 | 16.2 | 0.0 | 0.8 | 
| kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 | 
| fullkornsbröd osöt va gott | 67.0 | 128.0 | 3.5 | 23.0 | 0.9 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 13.0 | 15.1 | 2.9 | 0.0 | 0.4 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 | 
| Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 | 
| Älghögrev | 170.0 | 192.1 | 38.2 | 0.3 | 3.9 | 
| groving | 100.0 | 280.0 | 9.0 | 53.0 | 3.5 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1095.0 | 1470.9 | 141.8 35.9% | 142.0 36.0% | 49.0 28.1% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 | 
| Kex Singoalla | 15.0 | 71.1 | 0.6 | 10.6 | 2.8 | 
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 40.0 | 46.4 | 8.8 | 0.0 | 1.2 | 
| groving | 100.0 | 280.0 | 9.0 | 53.0 | 3.5 | 
| Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 | 
| Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 | 
| Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett | 90.0 | 275.6 | 3.3 | 25.2 | 18.2 | 
| Köttfärssås älgfärs | 100.0 | 86.7 | 10.1 | 3.5 | 3.3 | 
| mangoraja | 10.0 | 52.0 | 0.0 | 1.3 | 5.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 875.0 | 1460.7 | 72.6 20.0% | 179.3 49.4% | 48.9 30.6% | 
| Vikt | 114.4kg | 
| Midja | 108.0cm | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 | 
| Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 | 
| Mörk choklad, >70 % kakao | 10.0 | 57.2 | 1.0 | 5.1 | 3.7 | 
| groving | 36.0 | 100.8 | 3.2 | 19.1 | 1.3 | 
| Senap svensk | 10.0 | 16.5 | 0.6 | 2.0 | 0.6 | 
| Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 110.0 | 322.4 | 7.9 | 62.3 | 3.4 | 
| Värmlandskorv ca 18% fett kokt | 75.0 | 167.2 | 4.9 | 6.4 | 13.6 | 
| kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 | 
| Älghögrev | 125.0 | 141.2 | 28.1 | 0.2 | 2.9 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 | 
| fullkornsbröd osöt va gott | 82.0 | 156.6 | 4.3 | 28.1 | 1.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 823.0 | 1330.5 | 76.6 21.5% | 185.2 51.9% | 42.0 26.7% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 | 
| Chips smaksatta 34% fett | 25.0 | 131.5 | 1.4 | 12.8 | 8.0 | 
| rågi | 23.0 | 78.2 | 2.1 | 15.4 | 0.3 | 
| kvarg 0,3 fett | 100.0 | 62.0 | 12.0 | 29.0 | 3.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Köttfärssås älgfärs | 150.0 | 130.0 | 15.2 | 5.2 | 5.0 | 
| lallerstetts bea | 20.0 | 144.0 | 0.3 | 0.1 | 16.1 | 
| Älgstek | 100.0 | 133.3 | 29.0 | 0.0 | 1.7 | 
| kvarg vanilj | 50.0 | 46.0 | 3.1 | 8.0 | 0.0 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 75.0 | 162.5 | 2.4 | 24.0 | 5.7 | 
| Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 | 
| Amerikanska cookies choklad | 24.0 | 116.6 | 1.2 | 15.2 | 5.5 | 
| Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 | 
| Mörk choklad <70% kakao | 12.0 | 64.4 | 0.8 | 7.6 | 3.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 744.0 | 1325.0 | 79.5 22.1% | 144.7 40.3% | 59.6 37.6% | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Mjukost smältost 20% fett | 30.0 | 76.0 | 5.0 | 0.0 | 6.2 | 
| wasa mjukt | 100.0 | 260.0 | 9.5 | 46.0 | 3.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 130.0 | 336.0 | 14.5 17.6% | 46.0 55.8% | 9.7 26.7% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
