hafflingcarlssons viktdagbok

« Till hafflingcarlssons profil

2014-06-08

Invägning
Vikt114.4kg
Midja111.0cm

2014-06-07

Invägning
Vikt114.9kg
Midja110.0cm

2014-05-26

Invägning
Vikt116.4kg
Midja111.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
lantbröd morot 40.0 104.0 3.8 17.6 1.8
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Kycklingsallad m dressing 325.0 343.5 39.6 15.3 13.0
Fläskkött grillat 130.0 335.4 33.8 0.0 22.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
rågi 26.0 88.4 2.3 17.4 0.4
Kaviar rökt 5.0 19.5 0.6 0.6 1.6
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
841.0 1199.8 110.6
31.9%
111.1
32.1%
54.9
36.0%

2014-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
groving 90.0 252.0 8.1 47.7 3.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
fazer rågform 45.0 99.0 3.4 19.4 0.9
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Mörk choklad <70% kakao 60.0 322.2 3.8 37.9 17.3
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 50.0 112.0 1.3 3.4 10.5
rågi 12.0 40.8 1.1 8.0 0.2
Färskpotatis kokt u salt 150.0 117.0 2.4 24.6 0.2
Rostbiff nöt ugnsstekt 150.0 205.5 36.9 0.0 6.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
744.0 1385.5 96.5
28.0%
141.6
41.1%
47.1
31.0%

2014-05-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Rökt skinka gris 3% fett 70.0 81.2 15.5 0.0 2.1
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Köttfärssås älgfärs 100.0 86.7 10.1 3.5 3.3
Älgfärsbiffar stekta 125.0 183.0 27.2 8.8 3.9
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
kvarg 0,3 fett 150.0 93.0 18.0 43.5 4.5
Gräddglass 12% fett 95.0 198.6 3.3 20.7 11.4
Pasta kokt m salt 130.0 168.4 5.8 33.7 0.5
Mörk choklad <70% kakao 11.0 59.1 0.7 6.9 3.2
fullkornsbröd osöt va gott 140.0 267.4 7.3 48.0 1.8
Ost hårdost 17% fett 45.0 126.0 13.5 0.6 7.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1126.0 1523.1 108.0
25.9%
212.2
50.9%
42.6
23.2%

2014-05-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
groving 100.0 280.0 9.0 53.0 3.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 25.0 68.8 0.5 1.1 7.0
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Älghögrev 170.0 192.1 38.2 0.3 3.9
Rökt skinka gris 3% fett 13.0 15.1 2.9 0.0 0.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Kycklingsallad m dressing 375.0 396.4 45.8 17.6 15.0
kvarg vanilj 100.0 92.0 6.2 16.1 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn 70.0 73.5 16.2 0.0 0.8
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
fullkornsbröd osöt va gott 67.0 128.0 3.5 23.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1095.0 1470.9 141.8
35.9%
142.0
36.0%
49.0
28.1%

2014-05-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Glasspinne m kakaoöverdrag 20% fett 90.0 275.6 3.3 25.2 18.2
Köttfärssås älgfärs 100.0 86.7 10.1 3.5 3.3
mangoraja 10.0 52.0 0.0 1.3 5.6
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Banan 150.0 150.0 2.6 32.6 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 40.0 46.4 8.8 0.0 1.2
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Kex Singoalla 15.0 71.1 0.6 10.6 2.8
groving 100.0 280.0 9.0 53.0 3.5
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 1460.7 72.6
20.0%
179.3
49.4%
48.9
30.6%

2014-05-19

Invägning
Vikt114.4kg
Midja108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
fullkornsbröd osöt va gott 82.0 156.6 4.3 28.1 1.1
Älghögrev 125.0 141.2 28.1 0.2 2.9
Värmlandskorv ca 18% fett kokt 75.0 167.2 4.9 6.4 13.6
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 10.0 36.0 0.0 0.4 4.0
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Potatis kokt 150.0 116.6 2.7 24.6 0.2
Mörk choklad, >70 % kakao 10.0 57.2 1.0 5.1 3.7
groving 36.0 100.8 3.2 19.1 1.3
Senap svensk 10.0 16.5 0.6 2.0 0.6
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 110.0 322.4 7.9 62.3 3.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
823.0 1330.5 76.6
21.5%
185.2
51.9%
42.0
26.7%

2014-05-17

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Amerikanska cookies choklad 24.0 116.6 1.2 15.2 5.5
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Mörk choklad <70% kakao 12.0 64.4 0.8 7.6 3.5
kvarg vanilj 50.0 46.0 3.1 8.0 0.0
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 75.0 162.5 2.4 24.0 5.7
lallerstetts bea 20.0 144.0 0.3 0.1 16.1
Älgstek 100.0 133.3 29.0 0.0 1.7
rågi 23.0 78.2 2.1 15.4 0.3
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Chips smaksatta 34% fett 25.0 131.5 1.4 12.8 8.0
kvarg 0,3 fett 100.0 62.0 12.0 29.0 3.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Köttfärssås älgfärs 150.0 130.0 15.2 5.2 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
744.0 1325.0 79.5
22.1%
144.7
40.3%
59.6
37.6%

2014-05-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mjukost smältost 20% fett 30.0 76.0 5.0 0.0 6.2
wasa mjukt 100.0 260.0 9.5 46.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
130.0 336.0 14.5
17.6%
46.0
55.8%
9.7
26.7%
« Äldre inlägg