2010-02-18

« Till jennyas viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Pasta berik kokt m salt 100.0 131.0 4.9 25.1 0.8
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Medelhavssallad skaldjur tonfisk majonnäsdressing sallad 300.0 378.0 22.2 7.5 28.5
Grönsaksblandning ärter majs paprika fryst 100.0 66.0 4.2 8.7 0.5
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 100.0 85.0 3.3 5.8 5.4
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Chokladsås 75.0 188.0 3.4 33.8 3.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1235.0 1446.0 75.4
21.4%
130.0
36.9%
64.6
41.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer