2011-03-21

« Till linnsens viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Broccoli fryst 15.0 4.4 0.5 0.3 0.0
Ketchup tomat 15.0 16.4 0.2 3.6 0.1
Falukorv 23% fett 100.0 259.0 9.9 3.7 23.0
Basmatiris kokt 180.0 214.9 5.6 45.9 0.5
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Chili con carne 150.0 171.0 12.2 11.8 7.4
Majskorn konserv u lag 20.0 20.6 0.6 4.0 0.1
Pasta berik kokt m salt 225.0 294.8 11.0 56.5 1.8
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 30.0 71.7 2.1 13.8 0.5
Paprika röd 15.0 4.5 0.2 0.8 0.0
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1615.0 1444.3 64.7
18.3%
187.4
53.0%
44.8
28.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer