2011-03-22

« Till linnsens viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Salami importerad 45% fett 20.0 97.0 3.9 0.4 9.0
Falukorv 23% fett 50.0 129.5 5.0 1.8 11.5
Mjukost smältost 20% fett 30.0 76.0 5.0 0.0 6.2
Majskorn konserv u lag 30.0 30.9 0.9 6.1 0.2
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Päron 100.0 53.6 0.4 10.9 0.1
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 400.0 190.0 13.6 20.0 6.0
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 40.0 95.6 2.8 18.4 0.6
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 150.0 370.5 10.8 69.0 2.4
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1051.0 1335.1 52.5
16.3%
179.4
55.7%
39.7
28.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer