06.45 - stiger upp
16. 50 - pluggade en timme
21.30 - läggdags 
22.00 - somande 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 | 
| Köttfärsås blandfärs 70_30 | 150.0 | 162.0 | 13.4 | 5.4 | 9.4 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 | 
| Pasta kokt u salt | 220.0 | 280.9 | 9.2 | 56.8 | 1.1 | 
| Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 100.0 | 351.0 | 9.1 | 65.6 | 2.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2410.0 | 2143.9 | 103.3 20.3% | 342.5 67.2% | 28.2 12.5% | 
| Gillas av | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
