10.00 - stiger upp
'
22.00 - läggdags 
22.30 - somnade 
| Vikt | 63.0kg | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 250.0 | 292.0 | 17.8 | 13.8 | 18.0 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Grönsaksmajonnäs | 40.0 | 51.0 | 0.7 | 2.6 | 4.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Räkor | 300.0 | 252.0 | 54.3 | 0.0 | 2.4 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1550.0 | 1258.0 | 114.9 37.7% | 102.9 33.8% | 38.2 28.5% | 
09.00 - stiger upp
24.00 - läggdags 
24.30 - somnade 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 60.0 | 685 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 | 
| Kexchoklad | 100.0 | 513.0 | 8.5 | 59.8 | 26.5 | 
| Hamburgare blandfärs stekt | 125.0 | 317.0 | 31.2 | 0.0 | 21.6 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 150.0 | 325.0 | 4.8 | 48.0 | 11.4 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Brunsås med mjölk | 70.0 | 68.0 | 1.7 | 4.1 | 5.0 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Coladryck | 100.0 | 43.0 | 0.0 | 10.5 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1355.0 | 2046.1 | 119.6 23.7% | 184.4 36.5% | 88.7 39.8% | 
08.00 - stiger upp
23.00 - läggdags 
23.30 - somnade 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vindruvor | 125.0 | 94.0 | 0.9 | 19.6 | 0.8 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Köttfärsröra till tacobröd | 100.0 | 221.0 | 16.3 | 3.5 | 15.9 | 
| Leverpastej bredbar 3-3,5% fett | 100.0 | 132.0 | 10.6 | 12.9 | 3.6 | 
| Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 | 
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 | 
| Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Popcorn poppade | 100.0 | 414.0 | 10.1 | 55.0 | 14.5 | 
| Potatismos | 225.0 | 177.1 | 5.0 | 30.4 | 3.4 | 
| Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 | 
| Varmkorv kokt | 100.0 | 288.0 | 12.7 | 8.9 | 22.6 | 
| Coladryck | 100.0 | 43.0 | 0.0 | 10.5 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1880.0 | 2343.1 | 78.2 13.7% | 311.2 54.7% | 79.1 31.5% | 
06.45 - stiger upp
16.15 - pluggade en timme
17.15 - vilade en timme
22.00 - läggdags
22.30 - somnade 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 90.0 | 1027 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Fläskfilé gris | 100.0 | 107.0 | 20.6 | 0.0 | 2.6 | 
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Brunsås med mjölk | 70.0 | 68.0 | 1.7 | 4.1 | 5.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Ris långkornigt parboiled kokt | 180.0 | 221.9 | 4.7 | 48.1 | 0.7 | 
| Fiskgratäng m dillsås potatismos | 375.0 | 375.0 | 33.4 | 32.6 | 11.6 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1996.0 | 1312.9 | 76.8 24.2% | 179.2 56.4% | 27.3 19.5% | 
06.45 - stiger upp
16.30 - pluggade en timme
17.30 - vilade en timme
22.3 - läggdags, somnade ganska med det samma
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 90.0 | 1027 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Pasta kokt u salt | 220.0 | 280.9 | 9.2 | 56.8 | 1.1 | 
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Köttbullar grisfärs stekta | 100.0 | 261.0 | 19.6 | 7.6 | 16.9 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1705.0 | 2020.0 | 100.9 20.4% | 250.8 50.7% | 63.0 28.9% | 
06.45 - stiger upp
16. 50 - pluggade en timme
21.30 - läggdags 
22.00 - somande 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 | 
| Pasta kokt u salt | 220.0 | 280.9 | 9.2 | 56.8 | 1.1 | 
| Havregrynsgröt på fiberhavregryn | 200.0 | 130.0 | 4.8 | 19.2 | 2.4 | 
| Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 | 
| Köttfärsås blandfärs 70_30 | 150.0 | 162.0 | 13.4 | 5.4 | 9.4 | 
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Lök gul röd | 100.0 | 32.0 | 1.2 | 6.0 | 0.1 | 
| Ketchup tomat | 100.0 | 109.0 | 1.5 | 23.7 | 0.5 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 | 
| Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 100.0 | 351.0 | 9.1 | 65.6 | 2.0 | 
| Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 2410.0 | 2143.9 | 103.3 20.3% | 342.5 67.2% | 28.2 12.5% | 
06. 45 - steg upp
15.15 - pluggade 1,5 timmar
16.45 - vilade en halv timme
22.30 - läggdags 
23.00 - somnade 
| Vikt | 63.0kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 90.0 | 1027 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Brunsås med mjölk | 70.0 | 68.0 | 1.7 | 4.1 | 5.0 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Köttfärslimpa grisfärs | 100.0 | 196.0 | 14.5 | 6.2 | 12.5 | 
| Kranvatten | 250.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 
| Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 | 
| Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 250.0 | 130.0 | 0.5 | 30.2 | 0.2 | 
| Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 | 
| Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1600.0 | 1374.0 | 65.4 19.6% | 173.1 52.0% | 41.6 28.3% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
