lovisamorinders viktdagbok

« Till lovisamorinders profil

2010-11-21 Söndag

10.00 - stiger upp
'
22.00 - läggdags

22.30 - somnade

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt 250.0 292.0 17.8 13.8 18.0
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Räkor 300.0 252.0 54.3 0.0 2.4
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Grönsaksmajonnäs 40.0 51.0 0.7 2.6 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1550.0 1258.0 114.9
37.7%
102.9
33.8%
38.2
28.5%

2010-11-20 Lördag

09.00 - stiger upp

24.00 - läggdags

24.30 - somnade

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 60.0 685
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Kexchoklad 100.0 513.0 8.5 59.8 26.5
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Brunsås med mjölk 70.0 68.0 1.7 4.1 5.0
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Coladryck 100.0 43.0 0.0 10.5 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 150.0 325.0 4.8 48.0 11.4
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1355.0 2046.1 119.6
23.7%
184.4
36.5%
88.7
39.8%

2010-11-19 Fredag

08.00 - stiger upp

23.00 - läggdags

23.30 - somnade

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Köttfärsröra till tacobröd 100.0 221.0 16.3 3.5 15.9
Leverpastej bredbar 3-3,5% fett 100.0 132.0 10.6 12.9 3.6
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Potatismos 225.0 177.1 5.0 30.4 3.4
Majskorn konserv u lag 100.0 103.0 2.9 20.2 0.6
Varmkorv kokt 100.0 288.0 12.7 8.9 22.6
Coladryck 100.0 43.0 0.0 10.5 0.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 80.0 219.0 6.9 42.9 1.3
Vindruvor 125.0 94.0 0.9 19.6 0.8
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Popcorn poppade 100.0 414.0 10.1 55.0 14.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1880.0 2343.1 78.2
13.7%
311.2
54.7%
79.1
31.5%

2010-11-18 Torsdag

06.45 - stiger upp

16.15 - pluggade en timme

17.15 - vilade en timme

22.00 - läggdags

22.30 - somnade

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 90.0 1027
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Brunsås med mjölk 70.0 68.0 1.7 4.1 5.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Ris långkornigt parboiled kokt 180.0 221.9 4.7 48.1 0.7
Fiskgratäng m dillsås potatismos 375.0 375.0 33.4 32.6 11.6
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1996.0 1312.9 76.8
24.2%
179.2
56.4%
27.3
19.5%

2010-11-17 Onsdag

06.45 - stiger upp

16.30 - pluggade en timme

17.30 - vilade en timme

22.3 - läggdags, somnade ganska med det samma

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 90.0 1027
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Pasta kokt u salt 220.0 280.9 9.2 56.8 1.1
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Köttbullar grisfärs stekta 100.0 261.0 19.6 7.6 16.9
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka 300.0 677.1 31.8 64.5 31.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1705.0 2020.0 100.9
20.4%
250.8
50.7%
63.0
28.9%

2010-11-16 Tisdag

06.45 - stiger upp

16. 50 - pluggade en timme

21.30 - läggdags

22.00 - somande

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt på fiberhavregryn 200.0 130.0 4.8 19.2 2.4
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Köttfärsås blandfärs 70_30 150.0 162.0 13.4 5.4 9.4
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Lök gul röd 100.0 32.0 1.2 6.0 0.1
Ketchup tomat 100.0 109.0 1.5 23.7 0.5
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 80.0 219.0 6.9 42.9 1.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 100.0 351.0 9.1 65.6 2.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Pasta kokt u salt 220.0 280.9 9.2 56.8 1.1
Majskorn konserv u lag 100.0 103.0 2.9 20.2 0.6
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2410.0 2143.9 103.3
20.3%
342.5
67.2%
28.2
12.5%

2010-11-15 Måndag

06. 45 - steg upp

15.15 - pluggade 1,5 timmar

16.45 - vilade en halv timme

22.30 - läggdags

23.00 - somnade

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 90.0 1027
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttfärslimpa grisfärs 100.0 196.0 14.5 6.2 12.5
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Vitkålssallad pizzasallad 70.0 98.0 0.7 3.7 8.8
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf 250.0 130.0 0.5 30.2 0.2
Lättkaviar Kalles 10.0 27.0 0.9 2.3 1.6
Brunsås med mjölk 70.0 68.0 1.7 4.1 5.0
Kranvatten 250.0 0.0 0.0 0.0 0.0
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1600.0 1374.0 65.4
19.6%
173.1
52.0%
41.6
28.3%