2016-01-20

« Till luneras viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Fetaost 16% fett 50.0 107.0 8.5 0.4 8.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Torskfilé kokt 50.0 43.2 9.7 0.0 0.4
Sesamfrön torkade u skal 10.0 62.0 2.6 0.4 5.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Äpple m skal 60.0 33.1 0.1 7.4 0.1
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Krossade tomater konserv m lag 50.0 13.0 0.4 2.3 0.1
Pumpafrön squashfrön torkade 10.0 56.7 2.4 1.2 4.6
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Paprika gul 15.0 4.5 0.2 0.6 0.0
Varmkorv 15% fett 25.0 56.8 2.0 3.2 4.0
Dadlar torkade 20.0 60.0 0.4 13.6 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Isbergssallat 40.0 6.0 0.3 0.8 0.0
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kyckling kokt 50.0 83.6 15.7 0.0 2.2
Mango 60.0 41.3 0.3 9.0 0.2
Gurka 25.0 3.5 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
855.0 1166.6 59.8
21.1%
113.1
39.9%
48.6
38.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer