2013-01-15

« Till marieangs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Kvarg färskost 10% fett Kesella 125.0 190.0 15.9 3.6 12.5
Morot 150.0 66.4 0.9 13.0 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Gräddfil 12% fett 25.0 34.2 0.8 1.1 3.0
Tonfisk i vatten konserv avrunnen 100.0 110.0 24.5 0.0 1.2
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Tomat 75.0 16.5 0.6 2.8 0.2
Hallon frysta 50.0 18.8 0.5 2.7 0.2
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Blåbär frysta 100.0 43.2 0.5 7.6 0.5
Palsternacka 100.0 65.0 1.6 11.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1130.0 993.1 105.6
43.9%
45.3
18.8%
39.6
37.3%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer