12:15 steg upp
22:00 läggdags (somnade genast)
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 | 
| Läsk m kolsyra | 100.0 | 36.0 | 0.0 | 8.9 | 0.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Glasstårta 17% fett | 100.0 | 261.0 | 4.4 | 22.2 | 12.8 | 
| Lättmajonnäs 32,5% fett | 10.0 | 32.8 | 0.1 | 0.8 | 3.2 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Kalkon | 100.0 | 115.0 | 22.0 | 0.0 | 2.9 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Brunsås buljong | 40.0 | 29.2 | 0.8 | 1.4 | 2.4 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rostbiff nöt | 20.0 | 23.6 | 4.2 | 0.0 | 0.7 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr | 100.0 | 349.0 | 3.2 | 37.2 | 20.6 | 
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1445.0 | 1888.6 | 76.7 16.9% | 224.6 49.5% | 67.4 33.7% | 
| Gillas av | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
