12:15 steg upp
22:00 läggdags (somnade genast)
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Kalkon | 100.0 | 115.0 | 22.0 | 0.0 | 2.9 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Glasstårta 17% fett | 100.0 | 261.0 | 4.4 | 22.2 | 12.8 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rostbiff nöt | 20.0 | 23.6 | 4.2 | 0.0 | 0.7 | 
| Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 | 
| Läsk m kolsyra | 100.0 | 36.0 | 0.0 | 8.9 | 0.0 | 
| Lättmajonnäs 32,5% fett | 10.0 | 32.8 | 0.1 | 0.8 | 3.2 | 
| Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Brunsås buljong | 40.0 | 29.2 | 0.8 | 1.4 | 2.4 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr | 100.0 | 349.0 | 3.2 | 37.2 | 20.6 | 
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1445.0 | 1888.6 | 76.7 16.9% | 224.6 49.5% | 67.4 33.7% | 
10:00 steg upp
00:30 läggdags (somnade genast)
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Kaffe bryggt | 50.0 | 1.0 | 0.0 | 0.2 | 0.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Grapefrukt | 95.0 | 34.0 | 0.7 | 6.7 | 0.1 | 
| Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 100.0 | 73.0 | 3.5 | 10.5 | 1.7 | 
| Köttfärspaj | 150.0 | 297.0 | 15.0 | 15.9 | 19.2 | 
| Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 100.0 | 288.0 | 10.3 | 54.0 | 1.9 | 
| Rostbiff nöt | 20.0 | 23.6 | 4.2 | 0.0 | 0.7 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 925.0 | 1424.6 | 43.1 12.5% | 231.7 67.0% | 31.2 20.5% | 
06:45
13:00 vilade 60 min
12:00 läggdags (somnade genast)
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 55.0 | 538 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Hamburgare blandfärs stekt | 125.0 | 317.0 | 31.2 | 0.0 | 21.6 | 
| Potatismos | 150.0 | 118.0 | 3.3 | 20.2 | 2.2 | 
| Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 | 
| Varmkorv ca 22% fett | 100.0 | 274.0 | 12.1 | 8.5 | 21.5 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn | 150.0 | 325.0 | 4.8 | 48.0 | 11.4 | 
| Paprika grön | 30.0 | 6.0 | 0.2 | 1.0 | 0.0 | 
| Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 | 
| Parisersmörgås u stekt ägg | 100.0 | 204.0 | 13.5 | 16.1 | 9.2 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1355.0 | 1815.0 | 111.7 25.1% | 162.9 36.7% | 74.8 38.2% | 
08:45 steg upp
17:00 vilade 50 min
18:00 pluggade 30 min
18:30 vilade 30 min
21:30 läggdags (somnade genast)
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Kalvfärsbiffar | 100.0 | 244.0 | 16.9 | 1.6 | 19.1 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Brunsås buljong | 70.0 | 51.0 | 1.3 | 2.4 | 4.1 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 100.0 | 73.0 | 3.5 | 10.5 | 1.7 | 
| Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 | 
| Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 | 
| Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 | 
| Hamburgare ca 17% fett stekt | 100.0 | 246.0 | 20.4 | 0.0 | 18.4 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1071.0 | 1302.0 | 82.6 25.9% | 106.4 33.4% | 57.2 40.7% | 
06:30 steg upp
16:00 plugg 20 min
16:30 vilade 60 min
22:30 läggdags (somnade genast)
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Innebandy | 75.0 | 733 | 
| Innebandy | 60.0 | 587 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 | 
| Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Pasta | 200.0 | 720.0 | 25.0 | 143.8 | 2.4 | 
| Kexchoklad | 100.0 | 513.0 | 8.5 | 59.8 | 26.5 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 | 
| Morötter kokta | 70.0 | 38.5 | 0.5 | 7.6 | 0.2 | 
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Ris långkornigt parboiled kokt | 180.0 | 221.9 | 4.7 | 48.1 | 0.7 | 
| Falukorv 18% fett | 100.0 | 214.0 | 11.3 | 2.5 | 17.9 | 
| Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1560.0 | 2631.9 | 103.4 16.0% | 383.4 59.4% | 70.0 24.6% | 
06:30 steg upp
17:00 vila 30 min
17:30 pluggade 20 min
22:00 läggdags (somnade genast)
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Styrketräning, lätt | 60.0 | 171 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 | 
| Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 | 
| Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 | 
| Havregrynsgröt | 250.0 | 170.0 | 6.0 | 26.5 | 3.2 | 
| Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 | 
| Frukostflingor berik Havrefras | 40.0 | 158.0 | 4.1 | 27.6 | 2.6 | 
| Kyckling m skinn stekt | 100.0 | 289.6 | 30.6 | 0.0 | 18.6 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Socker | 15.0 | 60.8 | 0.0 | 14.9 | 0.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 | 
| Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1375.0 | 1785.1 | 85.5 19.8% | 237.4 55.0% | 48.0 25.2% | 
06:45 steg upp.
15:00 vilade 30 min
21:30 läggdags (somnade genast) 
| Vikt | 54.0kg | 
| Aktivitet | Minuter | Kcal | 
|---|---|---|
| Styrketräning, tungt | 75.0 | 428 | 
| Styrketräning, tungt | 60.0 | 343 | 
| Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 350.0 | 485.1 | 22.0 | 48.6 | 21.7 | 
| Ugnspannkaka m mellanmjölk | 225.0 | 400.0 | 20.0 | 56.5 | 9.9 | 
| Chokladdryck mellanmjölk | 100.0 | 73.0 | 3.5 | 10.5 | 1.7 | 
| A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 50.0 | 123.5 | 3.6 | 23.0 | 0.8 | 
| Frukostflingor berik Havrefras | 40.0 | 158.0 | 4.1 | 27.6 | 2.6 | 
| Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 | 
| Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 | 
| Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 | 
| Morötter kokta | 60.0 | 33.0 | 0.4 | 6.5 | 0.2 | 
| Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 50.0 | 123.5 | 3.6 | 23.0 | 0.8 | 
| Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 | 
| Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) | 1525.0 | 2381.1 | 112.0 19.3% | 267.2 46.0% | 88.7 34.7% | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| går inte att spara | 
| Reductil? | 
| När sötsuget sätter in?? | 
| Alli - någon som har testat? | 
| Styrketräning eller Cardio först... | 
| Reductil? | 
| reductil? nån mer än jag... | 
| istället för mackor | 
| Partners: | SurveyMesh | 
| StoreDo | 
