philips viktdagbok

« Till philips profil

2010-11-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt54.0kg

2010-11-21

12:15 steg upp
22:00 läggdags (somnade genast)

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Kalkon 100.0 115.0 22.0 0.0 2.9
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Rostbiff nöt 20.0 23.6 4.2 0.0 0.7
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Napoleonbakelse grädde vaniljkräm hallonsylt glasyr 100.0 349.0 3.2 37.2 20.6
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Läsk m kolsyra 100.0 36.0 0.0 8.9 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Brunsås buljong 40.0 29.2 0.8 1.4 2.4
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Glasstårta 17% fett 100.0 261.0 4.4 22.2 12.8
Lättmajonnäs 32,5% fett 10.0 32.8 0.1 0.8 3.2
Potatis kokt 175.0 136.0 3.2 28.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1445.0 1888.6 76.7
16.9%
224.6
49.5%
67.4
33.7%

2010-11-20 sömn och vila

10:00 steg upp
00:30 läggdags (somnade genast)

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 50.0 1.0 0.0 0.2 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 100.0 288.0 10.3 54.0 1.9
Grapefrukt 95.0 34.0 0.7 6.7 0.1
Skumgodis 100.0 335.0 2.0 80.4 0.0
Chokladdryck mellanmjölk 100.0 73.0 3.5 10.5 1.7
Köttfärspaj 150.0 297.0 15.0 15.9 19.2
Rostbiff nöt 20.0 23.6 4.2 0.0 0.7
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Läsk m kolsyra 200.0 72.0 0.0 17.8 0.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
925.0 1424.6 43.1
12.5%
231.7
67.0%
31.2
20.5%

2010-11-19 vila och sömn

06:45
13:00 vilade 60 min
12:00 läggdags (somnade genast)

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 55.0 538
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Parisersmörgås u stekt ägg 100.0 204.0 13.5 16.1 9.2
Varmkorv ca 22% fett 100.0 274.0 12.1 8.5 21.5
Paprika grön 30.0 6.0 0.2 1.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Potatismos 150.0 118.0 3.3 20.2 2.2
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Pommes frites friterad potatis ca 7% fett fryst värmd i ugn 150.0 325.0 4.8 48.0 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1355.0 1815.0 111.7
25.1%
162.9
36.7%
74.8
38.2%

2010-11-18 vila och sömn

08:45 steg upp
17:00 vilade 50 min
18:00 pluggade 30 min
18:30 vilade 30 min
21:30 läggdags (somnade genast)

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Brunsås buljong 70.0 51.0 1.3 2.4 4.1
Hamburgare ca 17% fett stekt 100.0 246.0 20.4 0.0 18.4
Chokladdryck mellanmjölk 100.0 73.0 3.5 10.5 1.7
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Kalvfärsbiffar 100.0 244.0 16.9 1.6 19.1
Isbergssallat 40.0 6.0 0.3 0.8 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1071.0 1302.0 82.6
25.9%
106.4
33.4%
57.2
40.7%

2010-11-17 sömn och vila

06:30 steg upp
16:00 plugg 20 min
16:30 vilade 60 min
22:30 läggdags (somnade genast)

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Innebandy 75.0 733
Innebandy 60.0 587
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Pasta 200.0 720.0 25.0 143.8 2.4
Kexchoklad 100.0 513.0 8.5 59.8 26.5
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Ris långkornigt parboiled kokt 180.0 221.9 4.7 48.1 0.7
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 50.0 137.0 5.7 23.6 1.7
Falukorv 18% fett 100.0 214.0 11.3 2.5 17.9
Kassler rökt kotlettrad gris 100.0 106.0 20.7 0.5 2.2
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Frukostflingor berik Corn flakes majs 30.0 114.0 2.4 24.8 0.3
Morötter kokta 70.0 38.5 0.5 7.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1560.0 2631.9 103.4
16.0%
383.4
59.4%
70.0
24.6%

2010-11-16 sömn och vila

06:30 steg upp
17:00 vila 30 min
17:30 pluggade 20 min
22:00 läggdags (somnade genast)

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 60.0 171
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 80.0 219.0 6.9 42.9 1.3
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Havregrynsgröt 250.0 170.0 6.0 26.5 3.2
Currysås m Lätt Crème Fraiche 70.0 41.0 2.1 3.4 2.2
Socker 15.0 60.8 0.0 14.9 0.0
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Frukostflingor berik Havrefras 40.0 158.0 4.1 27.6 2.6
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Pasta berik kokt m salt 150.0 196.5 7.4 37.6 1.2
Kyckling m skinn stekt 100.0 289.6 30.6 0.0 18.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1375.0 1785.1 85.5
19.8%
237.4
55.0%
48.0
25.2%

2010-11-15 sömn och vila

06:45 steg upp.
15:00 vilade 30 min
21:30 läggdags (somnade genast)

Invägning
Vikt54.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, tungt 75.0 428
Styrketräning, tungt 60.0 343
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pytt i panna hemlagad i gjutjärnsstekpanna 350.0 485.1 22.0 48.6 21.7
Ugnspannkaka m mellanmjölk 225.0 400.0 20.0 56.5 9.9
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Frukostflingor berik Havrefras 40.0 158.0 4.1 27.6 2.6
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Morötter kokta 60.0 33.0 0.4 6.5 0.2
Bacon gris 100.0 345.0 13.4 0.0 32.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 50.0 123.5 3.6 23.0 0.8
Rågbröd osötat ca 9% fibrer 100.0 247.0 7.2 46.0 1.6
Chokladdryck mellanmjölk 100.0 73.0 3.5 10.5 1.7
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Ost hårdost 10% fett 15.0 34.0 4.9 0.2 1.5
Rökt skinka gris 3% fett 100.0 116.0 22.1 0.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1525.0 2381.1 112.0
19.3%
267.2
46.0%
88.7
34.7%