2009-12-04

« Till rolfs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
F3 tomat 84.0 18.5 0.7 3.2 0.2
Ljust formbröd, bakm 1 25.0 61.6 2.1 11.8 0.7
Mellangrädde 27% fett 54.0 142.6 1.4 2.0 14.6
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 11.0 79.2 0.0 0.0 8.8
Solrosbröd Bm4 35.0 100.3 2.8 16.6 2.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 7.0 50.4 0.0 0.0 5.6
Ost hårdost 17% fett 18.0 50.4 5.4 0.2 3.1
lingonbröd, modifierat bm 52.0 121.0 13.2 94.3 13.5
F2 ägg 114.0 160.7 14.4 0.0 11.5
Potatis 180.0 136.8 3.2 29.0 0.2
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 8.0 57.6 0.0 0.0 6.4
leverpastej Scan bredbar 22.0 59.4 2.2 1.3 5.1
Torsk 200.0 150.0 34.0 0.0 1.4
Ost hårdost 17% fett 10.0 28.0 3.0 0.1 1.7
F1 bacon 79.0 272.6 10.6 0.0 25.9
Smör 80% fett 15.0 108.0 0.0 0.0 12.0
vispgrädde 36% 22.0 88.0 0.0 0.7 7.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
936.0 1685.1 93.0
17.7%
159.2
30.3%
120.8
52.1%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer